1.9 C
Ljubljana

Nenavadna igra vlog za preživetje v zaporu Back to the Dawn bo izšla v zgodnjem dostopu na Steamu 3. novembra

Objavljeno:

Po zvezdniški predstavitvi kot eni najboljših predstavitev na Steam Next Fest, Spiral Up Games z navdušenjem sporočajo, da bo Back to the Dawn izšla v zgodnjem dostopu za osebne računalnike prek Steama 3. novembra. Z desetinami edinstvenih zaporniških lokacij, ki jih morate odkriti, od katerih je vsaka polna skrivnosti, in več kot 40 zanimivimi zaporniki, s katerimi se lahko povežete ali tekmujete, igra obljublja vsaj 20 ur očarljive zaporniške pustolovščine.

Back to the Dawn ponuja navdušujočo izkušnjo RPG, postavljeno v zlovešče meje strogo varovanega zapora. Pod vplivom ikoničnih zaporniških oddaj, kot sta Beg iz zapora in Pobeg iz Alcatraza, bodo igralci prevzeli vlogo novinarja, ki je neupravičeno zaprt in ujet v globoko zakoreninjeno zaroto. Vsak kotiček je poln prevar, nadzora in spreminjanja zvestobe, kar od igralcev zahteva, da so pozorni in se prilagajajo. Sklenite šibka zavezništva ali zanetite huda rivalstva, plezajte po hierarhiji zaporov in krmarite po zapleteni mreži odločitev. Vsaka vaša izbira je ključna v vašem iskanju svobode in razkrivanju resnice.

Back To The Dawn bo uradno izšla v zgodnjem dostopu na Steamu 3. novembra in bo na voljo v angleščini, kitajščini in japonščini.

Back to the Dawn – napovednik

sorodno

najnovejše