1.9 C
Ljubljana

Kljubujte starim bogovom v WORLD OF HORROR na PC-ju danes, za konzole bo na voljo naslednji teden

Objavljeno:

WORLD OF HORROR, vznemirljiva kozmična grozljivka retro RPG razvijalca Panstasza in založnika Ysbryd Games, osvobaja nočne more Eldritch iz njihovih vezav za zgodnji dostop v izdajo 1.0 za namizne računalnike po vsem svetu prek Steam, GOG, itch io in Microsoft Store danes. Japonsko občinstvo lahko danes izkusi 1-bitni teror na Nintendo Switch in PlayStation 4|5 (prek združljivosti za nazaj), medtem ko bodo različice za konzole preganjale Severno Ameriko in Evropo v četrtek, 26. oktobra.

Odkrijte kar se skriva pod tanko tančico spokojnosti nad obmorskim mestom Shiokawa. Medtem ko norost tiho okuži vsakega nič hudega slutečega stanovalca, razrešite grozljive skrivnosti, da odkrijete njen pravi izvor, preden bo prepozno. Prebrskajte vsak senčni kotiček za dragocene artefakte in izvajajte kabalistične rituale, da odložite neizogibno. Stari bogovi gledajo.

Soočite se s krvjo, smrtjo, norostjo in še več v neprizanesljivih roguelike scenarijih, polnih nepredstavljivo grozljivih srečanj, uničujočih kletvic in temačnih, zapletenih lokacij. Izbirajte med 14 liki, ki jih je mogoče igrati in odkleniti, in oblikujte strategijo za preživetje, pri čemer pretehtajte statistiko in perspektive vsakega ter preglejte njihove prednosti. Z vsakim srhljivim igranjem bo naša igralska zasedba morda odkrila več entitet iz onstranstva.

Oklepajte se preživetja v poteznem boju, ki ga navdihujejo klasike žanra. Uporabite improvizirano orožje ali napadite s pestmi in brcami, da dočakate naslednjo preiskavo. Poiščite nedorečene prodajalce in trgovce na drobno, ki jih vodijo psi, da kupite ustrezno orožje in zaščitno opremo. V bitki in (relativnem) miru se odločajte modro – vsaka izbira napreduje na poti k norosti, smrti in… no, odloženi smrti.

Vsrkajte spektralno pokrajino Shiokawe in analizirajte otipljiv strah, ki ga vzbuja vsaka ročno izdelana pošast. Zvita domišljija zapolni strašne vrzeli v 1-bitni estetiki, ki jo je navdihnila retro grafika Macintosh in je v celoti narisana v programu Microsoft Paint. Po navdihu apokaliptičnih del Junji Ito in H.P. Lovecraft, WORLD OF HORROR uvaja obrt teh arhitektov terorja v format, ki ga je mogoče igrati.

Neskončno preigravanje vas čaka v 20 skrivnostnih primerih, polnih postopkovno ustvarjenih srečanj. Tisti, ki si upajo vrniti se v Shiokawa na osebnih računalnikih, lahko sestavijo primere po meri z obilico orodij za modificiranje in dostopajo do več skrivnosti, ki jih pripravlja skupnost.

WORLD OF HORROR je zdaj na voljo po vsem svetu za PC in macOS za 19,99 USD, za Nintendo Switch in PlayStation 4|5 (prek združljivosti za nazaj) pa na Japonskem po enakovredni ceni. V Severni Ameriki in Evropi bosta različici Nintendo Switch in PlayStation 4|5 (prek združljivosti za nazaj) izšli v četrtek, 26. oktobra, za isto ceno. Igra ponuja jezikovno podporo za angleščino, nemščino, francoščino, japonščino, poenostavljeno kitajščino, tradicionalno kitajščino in korejščino.

WORLD OF HORROR – napovednik

sorodno

najnovejše