1.7 C
Ljubljana

Inescapable: No Rules, No Rescue na voljo zdaj

Objavljeno:

Aksys Games in Dreamloop Games sta danes objavila, da je pripovedna pustolovščina Inescapable: No Rules, No Rescue zdaj na voljo za osebne računalnike in konzole. Ugrabljeni ste bili in prisiljeni sodelovati v izkrivljeni resničnostni televizijski oddaji z 10 neznanci. Ob koncu bivanja bo vsak prejel 500.000 dolarjev… če bo preživel.

Na otoku ni nobenih pravil ali zakonov, ki bi jih tekmovalci upoštevali. Njihov edini imperativ je priti do konca in zabavati izprijeno občinstvo televizijske oddaje Dark Web, v kateri se znajdejo. Zgodba Inescapable: No Rules, No Rescue raziskuje človeško naravo in kako daleč bodo ljudje šli zaradi družbene moči, bogastva in lastnih želja – in koliko dlje so morda pripravljeni iti, če imajo dovoljenje, da ignorirajo pravila.

Dejanja, ki jih izvajajo igralci, bodo vplivala na več kot le na konec. V Inescapable: No Rules, No Rescue služite kot Harrisonov moralni kompas, zato vaše odločitve in vedenje spremenijo plat drugih likov, ki jih doživljate, kar posledično spremeni velike dele zgodbe, samega resničnostnega šova in celo mehaniko igre. Ali bodo vaše odločitve pripeljale do “Gospodarja muh” – popolne anarhije? Ali pa bo podobno “Otoku ljubezni” – romantične možnosti in vse? Ali kaj povsem drugega?

LASTNOSTI IGRE:

  • Več pripovednih poti.
  • Provokativna zgodba, ki jo vodijo liki.
  • Raznolika zasedba likov z zanimivimi osebnostmi in zgodbami iz ozadja.
  • Ure glasovnega dialoga.
  • Celovečerna izvirna glasba z glasbo Shinjija Hosoeja in Matiasa Lehtoranta iz Zero Escape.

Inescapable: No Rules, No Rescue je zdaj na voljo za PC, Nintendo Switch, PlayStation 4/5 in XBOX.

sorodno

najnovejše