3.7 C
Ljubljana

Agatha Christie – Murder on the Orient Express – Zdaj na konzolah in osebnih računalnikih

Objavljeno:

Založnik Microids in Microids Studio Lyon z veseljem predstavljata napovednik za začetek igre Agatha Christie – Murder on the Orient Express, ki je zdaj na voljo za Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S in PC. V tej posodobljeni različici brezčasne mojstrovine Agathe Christie, ki se dogaja v letu 2023, se bodo igralci podvrgli vznemirljivemu potovanju skozi več znanih mest, od Bostona do Benetk in Ženeve.

Prevzemite vlogi dveh sijajnih detektivov: legendarnega Hercula Poirota in novega lika Joanne Locke. Raziščite ikonična okolja, rešite zapletene uganke in zaslišujte širok nabor zanimivih likov, da rešite skrivnost. Vsaka sled, vsak pogovor in vsaka izbira pripelje detektive bližje resnici za zločinom v Orient Expressu.

S presenetljivimi preobrati in razkritji, ki spreminjajo igro na vsaki stopnji preiskave, Murder on the Orient Express obljublja, da bo igra, ki na novo definira vse, kar so igralci mislili, da vedo o tej klasični zgodbi.

O Agatha Christie – Murder on the Orient Express:

Na krovu Orient Expressa legendarni detektiv Hercule Poirot reši umor, ki se je zgodil na prestižnem vlaku, obkrožen z zasedbo spletkarskih likov s svojimi skrivnostmi in motivi. Rešitev skrivnosti ne bo lahka in skozi številne preobrate bodo morali igralci uporabiti svoje male sive celice in detektivske sposobnosti, da razvozlajo resnico in jo spravijo na dan.

Murder on the Orient Express je na voljo danes, 19. oktobra 2023, digitalno na Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S in PC.

Agatha Christie – Murder on the Orient Express – napovednik

sorodno

najnovejše