1.7 C
Ljubljana

9th Sentinel Sisters vstopi v zgodnji dostop na Steam, ki je zdaj na voljo

Objavljeno:

Znanstvenofantastična roguelike akcijska igra “9th Sentinel Sisters” je izšla na Steam Early Access za Windows PC. Igralci lahko izberejo in uporabijo vsaj tri od šestih likov v celotni igri.

To je popolnoma nova igra Live Wire, ki je razvila “ENDER LILIES”, in predstavlja nov svet z uničujočim in temnim vzdušjem. Razvojno ekipo sestavljajo člani osebja z izkušnjami iz Treasure, Neverland Company in Cave, pri ustvarjanju te igre pa so izkoristili svoje strokovno znanje na področju akcij, akcijskih RPG, hack & slash in strelskih žanrov.

Na Zemlji bližnje prihodnosti, ki so jo uničili vesoljci, se borijo dekleta, ki so klonirani vojaki, izdelani za rešitev človeške rase. Njihova misija je vkrcati se na orožje s posadko, da bi pregnali nezemljane, ki pustošijo po zemlji, in poiskati preživele. Igra, ki je postavljena v čudovito ilustriran svet opustošenja, sledi dekletom, ko odpravijo tujo grožnjo.

Horde nezemljanov napadajo v različnih orbitah, kot da preizkušajo človeško raso. Igralci se morajo postaviti in ciljati, da premagajo sovražnike. Pridobljene vire lahko uporabijo za nadgradnjo orožja. Ne glede na to, ali gre za laser z močnim linearnim napadom, izstrelek, specializiran za napade na daljavo, ali rezilo Iai bližnjega dosega, ki je učinkovito, ko so obkroženi in v stiski, bodo igralci imeli popolno bojno orožje za vsako situacijo. Strateški zemljevid ponuja razvejane poti, zato se morajo igralci pravilno odločiti, da dosežejo cilj, ne glede na to, ali gre za boj proti težkim sovražnikom ali odmor za popravilo orožja.

Kupite 9th Sentinel Sisters na Steamu za 4,99 USD / 4,99 € / 4,29 GBP / 25,00 CNY. Igra je na voljo v angleščini, japonščini, poenostavljeni kitajščini in tradicionalni kitajščini.

9th Sentinel Sisters – napovednik

sorodno

najnovejše