1.7 C
Ljubljana

Trik ali poskus? Red Barrels razkriva posodobitev za noč čarovnic za The Outlast Trials

Objavljeno:

Red Barrels, neodvisni razvojni studio, ki stoji za grozljivo in prelomno franšizo Outlast, 26. oktobra prinaša svojo posodobitev za noč čarovnic v grozljivko preživetja za več igralcev The Outlast Trials, ki je trenutno v zgodnjem dostopu Steam. Med sezono noči čarovnic bo na voljo več poslastic s Steam znižanji od 26. oktobra do 2. novembra z 20% popustom in izdajo uradnega zvočnega posnetka na Spotifyju 25. oktobra.

Posodobitev za noč čarovnic

Posodobitev vključuje uvedbo novega preizkusnega programa ‘Program 4: Courthouse’ in novih tedenskih programov, dodatnih MK-izzivov in programa Geister; časovno omejen dogodek za noč čarovnic s posebnimi nagradami. Subjekti lahko pričakujejo tudi nove ojačevalnike, variatorje, recepte, kozmetiko, celične predmete in mini igro Sleep Room ter številne izboljšave kakovosti življenja.

The Outlast Trials – Courthouse napovednik

The Outlast Trials je povsem nov pogled na priznano serijo grozljivk o preživetju Outlast, ki je postavljena v isto grozljivo vesolje kot prejšnji naslovi, le da se lahko tokrat odločite za igranje sami ali s prijatelji v ekipi do štirih ljudi.

V igri, ki se odvija na vrhuncu obdobja hladne vojne, igralci prevzamejo vlogo preiskovancev, ki jih je ugrabila mračna korporacija Murkoff. Zaprti v skrivnem objektu Murkoff bodo igralci pahnjeni v vrsto fizičnih in duševnih preizkušenj, mučeni z ikoničnimi liki in izzvani sami ali v ekipah, da preživijo z nedotaknjenim razumom.

sorodno

najnovejše