1.9 C
Ljubljana

Tovornjakarji, zaženite svoje motorje! Pripravite se na ceste, saj Alaskan Road Truckers danes izide za osebne računalnike

Objavljeno:

Pripravite se, da boste tovornjakar in ne tovornjak, saj Green Man Gaming Publishing, Movie Games S.A in Road Studio S.A z navdušenjem sporočajo, da Alaskan Road Truckers danes izhaja za osebne računalnike prek Steama. Oboževalci osebnih računalnikov se lahko zdaj podajo na divje in čudovite ceste Aljaske v tej dokončni izkušnji tovornjakarja za 21,99 $ / 21,50 € / 18,49 £ z omejenim 10-odstotnim popustom ob lansiranju. Izdaje prek trgovine Epic Games Store in različice Xbox Series X/S ter PlayStation 5 bodo predstavljene kmalu.

Ne verjemite nam na besedo, kako zahrbtne so lahko poti do tovornjakarske veličine. Vzemite si trenutek in prisluhnite resnični Alaskan Road Trucker Lisi Kelly (predstavljeni v oddaji Ice Road Truckers na History Channel), ko pripoveduje novi napovednik za lansiranje za PC.

Alaskan Road Truckers – napovednik

Oboževalci lahko naložijo tudi dodatno vsebino za osebne računalnike z DLC-jem Mother Truckers Edition, ki je na voljo za nakup za omejen čas. Mother Truckers Edition omogoča ambicioznim voznikom tovornjakov, da osvojijo mejo Aljaske in pokažejo svoj hud slog s popolnoma novim, tetoviranim likom in nekaj kul nadgradnjami za svoj tovornjak.

Mother Truckers Edition DLC je na voljo za nakup za 2,99 $ / 2,99 € / 2,49 £ za omejen čas!

Alaskan Road Truckers je več kot le simulator. Niste samo tovornjak, igrate kot tovornjakarja s poudarkom na življenju znotraj in zunaj vašega vozila. Dostavite tovor, zgradite uspešno podjetje in izstopite iz svojega tovornjaka, da raziščete Aljasko, medtem ko vzdržujete svoje vozilo in skrbite za svoje zdravje in potrebe. Ko se premikate po nevarnih razmerah na cesti, ne pozabite, da je dobro počutje vašega lika prav tako ključno kot tovor, ki ga vlečete.

sorodno

najnovejše