1.9 C
Ljubljana

Pripravite se na vpoklic: The Troop je izšla na osebnih računalnikih

Objavljeno:

Bitka se začne! Po skoraj dveh letih v zgodnjem dostopu se danes lansira potezna taktična igra na ravni voda The Troop. The Troop, ki jo je razvil Giant Flame in izdal PLA Studios, je bila rojena iz vseživljenjske strasti do zgodovine druge svetovne vojne in poteznih iger. Zdaj je na voljo na osebnih računalnikih prek Steama.

The Troop – napovednik

The Troop začenja svoje obdobje izven zgodnjega dostopa z novim arzenalom funkcij, vključno s tremi novimi kampanjami, ki jih lahko izkusijo igralci – po dogodivščinah 21. tankovske divizije, SS tankovske divizije in 31. tankovske brigade.

Igra je pritegnila predane privržence med svojimi oboževalci, ki so bili ključnega pomena za razvoj igre. Pravzaprav so bili oboževalci tako ključni za razvoj The Troop, da so nekatere močne enote asov v igri poimenovane po najbolj predanih podpornikih igre.

The Troop zajema najboljše tradicije klasičnega namiznega vojnega igranja v kombinaciji z interaktivnostjo in vznemirljivostjo, ki ju ponuja digitalni format. Imate popoln nadzor nad dejanji svojih enot; tanki ne bodo razkrili svojega šibkega bočnega oklepa z nepričakovano potjo, skrite puške ne bodo razkrile svojih položajev s prezgodnjim streljanjem, pehota ne bo bežala nerazložljivo, ko je zmaga oddaljena nekaj junaških korakov. Lahko si vzamete čas… morebitne napake pa so vaše in samo vaše!

Celotna izdaja The Troop je zdaj na voljo za nakup na osebnih računalnikih prek Steama.

sorodno

najnovejše