1.9 C
Ljubljana

Predstavitev očarljivega detektivskega naslova Chronique des Silencieux je zdaj na voljo na Steamu

Objavljeno:

Pierre Feuille Studio danes z navdušenjem sporoča, da je predstavitev za prihajajočo čudovito in navdušujočo zgodovinsko detektivsko igro Chronique des Silencieux zdaj na voljo za prenos prek Steama.

Chronique des Silencieux – napovednik

Chronique des Silencieux se dogaja v Franciji v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja in vidi, da igralci stopijo v kožo Eugèna Fauryja, zasebnega detektiva novinca, ki mu je zaupana rešitev nenavadnega primera Victorja Dousvalona – trmastega starega profesorja zgodovine, ki je svoje življenje zavil v skrivnost.

Nadobudni raziskovalci bodo morali dobro razmisliti, da bi rešili to občutljivo skrivnost; ne sledijo le sledem, temveč tudi svoji intuiciji, ko zaslišujejo priče, odkrivajo laži in kopljejo po dokumentih, da bi prekinili molk in desetletja stare laži.

Predstavitev prikazuje uvod v igro, v kateri je Eugène vržen z glavo naprej v nenavadnem primeru in se sreča s pisano zasedbo likov, ko začne preiskavo na ulicah Meriadecka v Bordeauxu. Igralci bodo izkusili čudovito ročno narisano estetiko igre, ki jo je navdihnilo delo Rémija Chayéja, in uživali v zelo evokativnem zvočnem posnetku, na katerega so vplivali mojstri kinematografije 60-ih in 70-ih in kriminalni trilerji.

Demo za Chronique des Silencieux je zdaj na voljo za prenos prek Steama.

sorodno

najnovejše