1.7 C
Ljubljana

Odštevanje do izida nagrajene igre This Bed We Made

Objavljeno:

Lowbirth Games z navdušenjem sporoča, da se je začelo končno odštevanje do izida njegovega prvenca, This Bed We Made. Nagrajena igra, ki bo izšla 1. novembra 2023 za osebne računalnike in PlayStation 5, je povzročila odmev na družbenih omrežjih in vzgojila angažirano skupnost, ki nestrpno pričakuje njen izid.

Neo-Noir se sreča z doživetim pripovedovanjem

Igralci se bodo kmalu imeli priložnost poglobiti v skrivnostni svet This Bed We Made. Igra, postavljena v petdeseta leta prejšnjega stoletja, vas vabi, da postanete Sophie, sobarica v hotelu, kjer ima vsak gost svojo zgodbo za povedati in svoje skrivnosti. Doživite bogato pripovedno potovanje, polno raziskovanja, zapletenih ugank in izbir, ki neposredno vplivajo na napredovanje zgodbe. Boste lahko odkrili skrivnosti, skrite v vsaki sobi, in rešili skrivnost, ki jih povezuje?

Nekonvencionalni pripovedovalci za igro

Lowbirth Games se odlikuje po svoji predanosti raznolikemu in inovativnemu pripovedovanju zgodb. Studio, ki ga sestavlja nadarjena ekipa žensk, si je že prislužil priznanja, vključno s priznanjem GamesIndustry.biz kot enega najboljših krajev za delo v Kanadi. Po nekaj letih skupnega prizadevanja pristna strast ekipe zasije v vseh vidikih This Bed We Made, zaradi česar je resnično delo ljubezni.

Zakaj je This Bed We Made igra, ki jo morate doživeti

This Bed We Made je prilagojena premalo postreženemu, a strastnemu občinstvu, ki je lačno pripovedne globine in prinaša zapleteno zgodbo s prisrčnimi liki. Njene glasovne predstave, ki so igri prinesle nagrado za najboljšo vokalno izvedbo na MEGAMIGS 2022, dopolnjujejo zanimive uganke, ki igrajo ključno vlogo v razvijajoči se pripovedi, poleg čustveno nabitih odločitev, ki vodijo do več koncev. Vse to se odvija v ozadju osupljive slike in zvočnega zapisa, ki čudovito ujame hitchcockovsko vzdušje.

Posebna ponudba na dan lansiranja

V zahvalo zgodnjim pticam in dolgoletnim oboževalcem bo prvi teden po izidu igre na voljo ekskluzivni 15-odstotni popust. Medtem ko je v središču pozornosti prvi izid, bo igra od 13. decembra 2023 na voljo tudi na Xbox Series X-S in PlayStation 4.

sorodno

najnovejše