1.9 C
Ljubljana

No Son Of Mine (PS5)

Objavljeno:

Igra No Son Of Mine je grozljivka preživetja, katera združuje bojevanje, raziskovanje in reševanje ugank. Vaša naloga je, da razrešite primer dvojnega umora, medtem ko poskušate preživeti proti neusmiljeni entiteti. Igro so razvili Pleasantly Friendly Games, založili pa so jo Feardemic. Izšla je 6. septembra letos in je na voljo na računalniški platformi Steam ter konzoli PlayStation 5.

No Son Of Mine je debitantska igra mikro studia, ki vam poskuša priklicati počutje prestrašenosti in radovednosti. Malo po začetku igre boste našli uporabno aparaturo, imenovano CB 9000. Ta vam bo omogočala, da stresete vašega nasprotnika, ko se vam bo le-ta nevarno približal. V igri boste večino časa bežali in se skrivali ter poskušali obdržati svoje zdravje nedotaknjeno. Vem, da se ne sliši pretirano zabavno in zabavno tudi ni. Mehanike igralnosti se bodo pričele kar hitro ponavljati, zaradi česar se boste igre hitro naveličali.

Soočenja z vašim nasprotnikom bodo zelo pogosta, zaradi česar se boste primorani neprestano skrivati oziroma z njim bojevati. Na zelo dolgočasen način. Vsa ta igralnost bo hitro postala nekaj, kar ste že videli, saj so vse interakcije med seboj zelo podobne. Igra je tudi zelo težavna, tako da, če jo že slučajno boste igrali, priporočam, da jo igrate na najlažji težavnosti. Lastiti boste morali tudi zelo dobre reflekse, saj boste drugače na celi črti pogrnili. Tudi ciljanje s to edinstveno napravo ni preprosto, prav tako pa se je entiteta bliskovito ogiba.

No Son Of Mine

Veliko boste umirali in ponovno poskušali, vsak nov poskus pa bo utrujajoč, dolgočasen in zagotovo ne zabaven. In dolgočasna ni samo mehanika igralnosti, temveč tudi samo okolje, katerega ne bo užitek raziskovati. Večino časa tudi ne boste imeli pojma, kaj za hudiča morate sploh storiti za napredovanje skozi igro. Zabavno ni tudi reševanje ugank, katere niso nič posebnega ali zanimivega. No Son Of Mine ne blesti na dobesedno nobenem oddelku, od samega začetka igranja pa bo postopoma postajala vedno bolj utrujajoča.

Nakupa igre No Son Of Mine zagotovo ne priporočam, če pa ste trmasti, pa jo lahko kupite na platformi Steam za 12,49€ ali v digitalni trgovini PlayStation Store za konzolo PlayStation 5. Tam stane 14,99€.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili Feardemic.

No Son Of Mine

sorodno

najnovejše

Igra No Son Of Mine je grozljivka preživetja, katera združuje bojevanje, raziskovanje in reševanje ugank. Vaša naloga je, da razrešite primer dvojnega umora, medtem ko poskušate preživeti proti neusmiljeni entiteti. Igro so razvili Pleasantly Friendly Games, založili pa so jo Feardemic. Izšla je 6....No Son Of Mine (PS5)