1.7 C
Ljubljana

Naredite svoje prve korake v peklu – Steam demo je zdaj na voljo za Dark Atlas: Infernum

Objavljeno:

Založnik SelectaPlay in razvijalec Night Council Studio z navdušenjem najavljata osupljivo PC predstavitev prvoosebne grozljive preživetvene igre Dark Atlas: Infernum, ki je zdaj na voljo za prenos na Steamu.

Dark Atlas: Infernum Steam demo predstavi igralcem celotno prvo poglavje te srhljive grozljivke in entitete, znane kot Imprints. Razvozlajte temne skrivnosti, zaklenjene globoko v protagonistov um, in se sprehodite po breznu med dušo in potjo v pekel. PC demo je zdaj na voljo za prenos preko Steam.

Dark Atlas: Infernum – napovednik

O Dark Atlas: Infernum

Tam zunaj se svet podira. Po Zemlji so se začele pojavljati močne električne nevihte. Po vsakem prehodu se ulice malo po malo napolnijo z duhovi. Znanstveniki in čarovniki našega časa so se odločili, da jih poimenujejo “Imprints”. Izgledajo kot naši mrtvi, vendar se ne odzivajo na nobene dražljaje. So entitete, ki razmišljajo o noči mest. In narodi gorijo.

Vaša usoda pa je, da pobegnete iz nočne more, v kateri vas ‘Beseda’ nenehno nadleguje; skozi vaše spomine, ruševine civilizacije, podzemna brezna vaše duše in sam pekel. Čas je, da se soočite z vprašanji in posledicami svojih dejanj. Morate se boriti proti ujetništvu, ki ste mu bili izpostavljeni, ker ste govorili resnico. Ker iz vašega znanja visijo neskončne niti.

Ne smete več izgubljati časa. Odzvati se morate in najti izhod, saj ste v labirintu razpotij. Zunaj se nebo ruši. Velike sile se združujejo, da bi prevzele oblast v spektralnem svetu. Želijo jih uporabiti kot instrumente opustošenja. Želijo, da jim poveste, kako ponarediti sveto knjigo: Corona Radiata.

Dark Atlas: Infernum bo leta 2024 izšla na osebnih računalnikih in prek konzol PlayStation in Xbox.

sorodno

najnovejše