1.9 C
Ljubljana

Naj bo Wyrd: Hellboy Web of Wyrd zdaj na voljo

Objavljeno:

Vizualno privlačna priredba Hellboya Upstream Arcade zaživi danes in gre naravnost v globine Wyrda. Hellboy Web of Wyrd, založnika Good Shepherd Entertainment v sodelovanju z Dark Horse Comics, je zdaj na voljo za osebne računalnike, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One in Xbox Series X|S za 24,50 €.

Hellboy Web of Wyrd – napovednik

Hellboy Web of Wyrd postavi igralce v kožo samega Big Reda (glas Lancea Reddicka), ko ga pošljejo čez nenavadno kraljestvo Wyrda. Ko agent Urada za paranormalne raziskave in obrambo (B.P.R.D.) izgine, ko preiskuje Hišo metuljev, in po vsem svetu odkrijejo psihične konice, je poklican največji svetovni lovec na nadnaravno – Hellboy.

Z umetniškim slogom, zvestim komični seriji, ki jo je prvotno razvil Mike Mignola, so igralci obdani s sodobno priredbo videoigre, ki pošlje Hellboya v pretepanje po dimenziji, znani kot Wyrd. Izsledite tega pogrešanega kolega, medtem ko se borite z ogromnimi, divjimi pošastmi po Wyrdu z uničujočimi verigami bližnjih in oddaljenih napadov, medtem ko Hellboyjevo moč gradite v nekaj, kar tekmuje z najhujšimi bojevniki pekla v najnovejši in najbolj privlačni priredbi Hellboya za videoigre doslej.

Hellboy Web of Wyrd je izvirna zgodba, ustvarjena v sodelovanju z Dark Horse Comics.

sorodno

najnovejše