1.7 C
Ljubljana

Vlad Circus: Descend into Madness danes pripoveduje svojo vznemirljivo zgodbo na osebnih računalnikih, konzolah

Objavljeno:

Vlad Circus: Descend into Madness, 2D-pikselska pustolovščina grozljivk razvijalca Indiesruption (Nine Witches) in založnika Blowfish Studios preizkuša zdrav razum nič hudega slutečih karnijev ravno v času za noč čarovnic. Vlad Circus je izšla danes na PlayStation 4|5 z združljivostjo za nazaj, Xbox One, Xbox Series X|S z združljivostjo za nazaj, Nintendo Switch, kot tudi za Windows PC prek Steam, Epic Games Store in GOG.

Na dan nenadne tragedije je vesel sloves Vlada Circusa nadomestila žalost in žalovanje. V ognju je bilo ubitih na stotine, tako nastopajočih kot obiskovalcev, zaradi česar je bila nekoč tesno povezana skupina razpuščena. Po osmih letih brez stikov skupino spet združi skrivnostno pismo nekdanjega vodje cirkusa.

Pokukajte v zdrobljen um nekdanjega cirkuškega klovna Oliverja Millsa, imenovanega “Leni Ollie”. Ohranite Olliejevo raven stresa, medtem ko raziskujete temne dvorane viktorijanske graščine Petrescu. Obudite stare vezi iz srečnejših dni, čeprav se v sencah skrivajo neizrekljive grozote.

Megleni spomini in groteskne halucinacije pestijo Olliejeve čute in se slabšajo, čim globlje si upa podati. Srečajte in preživite grozljive gnusobe, ki prežijo po dvoranah dvorca, medtem ko premagujete skrivnostne uganke. Povrnite izgubljene spomine iz tistega travmatičnega dne in sestavite grozljivo resnico, preden Ollieju popolnoma zmanjka razuma.

Vlad Circus: Descend into Madness je zdaj na voljo na vseh večjih platformah s podporo za Windows ter jezikovno podporo za angleščino, španščino (Latinska Amerika in Španija), francoščino, nemščino in ruščino.

Vlad Circus: Descend into Madness – napovednik

sorodno

najnovejše