1.7 C
Ljubljana

Overpass 2 je zdaj izšla!

Objavljeno:

Neopica in NACON z veseljem sporočata, da je Overpass 2, igra za terensko dirkanje in načrtovanje poti, zdaj na voljo na PlayStation 5, Xbox Series X|S in osebnih računalnikih (Steam, Epic Games Store).

Overpass 2 – napovednik

Z izboljšano formulo, dodano novo vrsto vozila in uporabo grafičnega pogona Unreal Engine 5, Overpass 2 belgijskega studia Neopica ponuja izkušnjo terenskega dirkanja brez primere.

Igra daje igralcem možnost, da vozijo 33 vozil v 3 različnih kategorijah: UTV (buggy), ATV (štiricikli) in Rock Bouncer. Slednji so ena glavnih novosti te druge izdaje. Ti stroji nenavadnega videza so opremljeni z ojačanim okvirjem in zmogljivim motorjem, ki ustvarja mehansko energijo, potrebno za doseganje najstrmejših vrhov hribov in odbijanje od najtežjih ovir.

Igra vključuje številne proizvajalce, kot so Kawasaki, Yamaha, Polaris, Artic Cat in Suzuki, ter 4 uradno licencirana Rock Bouncer vozila: Venom, Screamin Blue, Rum Runner in Smoked-out.

Overpass 2 postavlja naravno okolje v središče pozornosti in predstavlja 5 različnih regij: puščavo Baja, dolino Johnson, puščavo Utah, vzhodno osrednje ZDA (Ohio, Wisconsin, Indiana, Michigan in Illinois) in zahodno Evropo.

Overpass 2 je zdaj na voljo za PlayStation 5, Xbox Series X|S in PC (Steam, Epic Games Store).

sorodno

najnovejše