1.9 C
Ljubljana

Shadows of Duat je zdaj na Steamu

Objavljeno:

Neodvisni razvojni studio Black Jackals je objavil, da je Shadows of Duat, starošolska grozljivka preživetja, postavljena v Egipt, zdaj na voljo na Steamu po ceni 12,99 USD.

Shadows of Duat je grozljivka preživetja, postavljena v Egipt, ki ponuja sodobno igranje, realistično grafiko in perspektivo čez ramo. Igralci raziskujejo ogromno egipčansko grobnico, polno skrivnosti, ugank, pasti in srhljivih sovražnikov, pri čemer se zanašajo na svojo pamet zaradi omejenega streliva.

Igrajo lahko kot eden od štirih glavnih likov, vsak z edinstvenimi sposobnostmi, igra pa črpa iz starega Egipta z ravnmi, ki jih je navdihnila Book of Gates. Grobnica je dinamično in zahrbtno mesto in igralci morajo biti pozorni, saj lahko isti hodnik vodi do različnih območij z novimi grožnjami.

Uganke igrajo pomembno vlogo, saj nagrajujejo opazovanje in iznajdljivost, vendar lahko neuspeh povzroči hude posledice. Igra spodbuja raziskovanje, ponuja številne skrivnosti in več zaključkov na podlagi odločitev igralca, vpliva na usode likov in celo na usodo človeštva.

Shadows of Duat – napovednik

sorodno

najnovejše