3.7 C
Ljubljana

Warstride Challenges (PS5)

Objavljeno:

Warstride Challenges je prvoosebna strelska igra, ki so jo razvili Dream Powered Games in založili Focus Entertainment. V zgodnjem dostopu se je nahajala od 19. aprila 2022, 7. septembra letos pa je izšla v svoji polni različici. Na voljo je na računalniški digitalni platformi Steam in za konzolo PlayStation 5.

Pripravite se, da pokončate horde demonov v hitrih soočenjih in tekmujte s časom ter premagajte vse, kar vam pride nasproti. Ko končate, se podajte nazaj in izboljšajte svoj prejšnji rezultat, izdelate pa lahko tudi lasten tek ali igrate raven, katero je ustvaril eden izmed igralcev na spletu. Warstride Challenges je bliskovito hitra igra, polna krvavih spopadov. Vsebuje vedno težje preizkuse, v katerih lahko upočasnite čas, pomembno pa bo tudi drsenje okoli vogalov in hitre reakcije, saj je vsak preizkus tudi časovno omejen. Ko umrete, poskusite ponovno, tokrat še bolj natančno in hitro. Tekmujte z rezultati drugih igralcev in si zagotovite čim višji položaj na globalni lestvici. Zabavno!

Pri vsej tej hitri akciji, si boste pomagali z arzenalom in močmi spektakularnih razsežnosti, saj boste z napredovanjem sproti odklepali nova orožja. Warstride Challenges je namenjena tako FPS profesionalcem kot tudi začetnikom z žanrom – ne bojte se, saj se boste igralnosti hitro priučili in morda postali celo pravi mojster zvrsti!

Warstride Challenges

Igra je zelo zabavna prvoosebna koljačina, v kateri boste uživali vsi ljubitelji hitrih arena strelk, v njej pa je poleg ciljanja zelo pomembno tudi samo gibanje. Ustvarite lahko tudi svoje ravni, tako da se potrudite izdelati najbolj hitro in brutalno! Odlikuje jo tudi izjemna grafična predstavitev, ki poskrbi za zelo veliko podrobnosti, tako pri prikazovanju nasprotnikov kot tudi ravneh, ki so pedantno izdelane. Je zagotovo ena izmed, če ne kar najhitrejša prvoosebna streljačina, katera je polna akcije in definitivno tudi zabave. Sem že omenil zabavo? Warstride Challenges stremi k popolnosti in ji je tudi hudičevo blizu. Vidi se, da so se razvijalci njeni izdelavi popolnoma posvetili in nam servirali zabavno akcijsko igro, ki bo marsikoga prekleto zasvojila. Odlično!

Kupite jo lahko v digitalni trgovini PlayStation Store za konzolo PlayStation 5 in za računalnike na platformi Steam. V obeh trgovinah vas bo stala 19,99€.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili Focus Entertainment.

Warstride Challenges

sorodno

najnovejše

Warstride Challenges je prvoosebna strelska igra, ki so jo razvili Dream Powered Games in založili Focus Entertainment. V zgodnjem dostopu se je nahajala od 19. aprila 2022, 7. septembra letos pa je izšla v svoji polni različici. Na voljo je na računalniški digitalni platformi...Warstride Challenges (PS5)