1.9 C
Ljubljana

Strategic Mind: Spirit of Liberty načrtuje datum izida za konzole – 26. oktober

Objavljeno:

Strategic Mind: Spirit of Liberty, globoka hardcore potezna strateška igra, ki se poglobi v ključno poglavje zgodovine, je pripravljena za pohod na bojno polje konzol. Pohvala navdušencem nad strategijami na Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 in PlayStation 5, saj se bodo 26. oktobra podali na potovanje skozi finski junaški boj med Zimsko vojno in Nadaljevalno vojno.

Strategic Mind: Spirit of Liberty – napovednik

O STRATEGIC MIND: SPIRIT OF LIBERTY

Kot vodja finske vojske ste zadolženi za obrambo svoje domovine in njenih ljudi pred grožnjo popolnega uničenja. Vaše odločitve bodo določile prihodnost vašega naroda. Bi tvegali svoje usposobljene enote, če želite zajeti sovražne tanke? Bi se umaknili, da bi pomagali tistim, ki so zaostali, tudi če bi to pomenilo nevarnost za vse, ali bi zgradili novo obrambno črto? In ali boste upoštevali predlog za pogovore s strani Sovjetov, ki so vas že dvakrat izdali?

V Strategic Mind: Spirit of Liberty boste imeli priložnost, da se v celoti vključite v dve prepričljivi kampanji: ena je prepojena z zgodovinsko natančnostjo, druga pa raziskuje zanimive scenarije “kaj če”.

sorodno

najnovejše