1.7 C
Ljubljana

Rešite grozljiv zločin v prvoosebni igri Forest Grove na osebnih računalnikih, konzolah 29. novembra 2023

Objavljeno:

Forest Grove, prvoosebna kriminalistična uganka razvijalca Miga Games in založnika Blowfish Studios, v sredo, 29. novembra, začne temeljito preiskavo na PlayStation 4|5, Xbox Series X|S, Xbox One in Windows PC prek Steam in Epic Games Store

Nekega na videz običajnega dne v Forest Groveu v Oregonu poročajo o pogrešani znani najstniški dedinji milijarde dolarjev vrednega tehnološkega bogastva Zooey Kunstimatigaard. Ker lokalna policija ne more nadaljevati s svojimi sposobnostmi, pokliče svojo elitno preiskovalno enoto, Remote Forensic Bureau (RFB). Prepustite se skrivnostni, nelinearni zgodbi in krmarite po zapletenih družinskih odnosih, da izsledite pogrešano dedinjo tehnološkega imperija.

Natančno preiščite Nanodeck rekreacijo Kunstimatigaardovega veličastnega viktorijanskega dvorca, ustvarjenega z najnovejšo forenzično tehnologijo. Iščite namige, dešifrirajte skrivnostne uganke in sestavljajte majhne podrobnosti, ki jih lahko opazijo le najbolj disciplinirani detektivi. Uporabite vrhunsko nanotehnologijo in biosledenje, da pridobite realistične vizualne in zvočne predstavitve ključnih dogodkov, prič, predmetov in posnetkov s kraja dogodka.

Zberite vse fizične in digitalne dokaze na masivni plošči, da navzkrižno primerjate namige in pripravite pomembne zaključke. Uporabite ostro oko, da odkrijete zlovešče skrivnosti in opazite vse sumljive podrobnosti ali neskladja na poti. Uspešno ali neuspešno povežite dokaze in rešite primer, nato pa na podlagi rezultatov preiskave prejmite oceno od višjih uradnikov.

Forest Grove bo na voljo na vseh večjih platformah, z angleškim glasovnim igranjem ter angleškimi, francoskimi, nemškimi in španskimi besedilnimi možnostmi.

Forest Grove – napovednik

sorodno

najnovejše