1.9 C
Ljubljana

Potezna RPG s časovno zanko In Stars and Time bo izšla 20. novembra za osebne računalnike, Nintendo Switch in PlayStation 4/5!

Objavljeno:

Danes sta Adrienne Bazir (insertdisc5) in založnik Armor Games Studios ponosno objavila, da bo 20. novembra na voljo potezna RPG s časovno zanko In Stars and Time za osebne računalnike, Nintendo Switch, PlayStation 4 in PlayStation 5!

In Stars and Time – napovednik

V In Stars and Time vidimo, da se Siffrin in prijatelji pustolovci Mirabelle, Isabeau, Odile in Bonnie odpravijo končati tiransko vladavino zlobnega kralja. Toda z zmago na vidiku se zgodi tragedija, ura se ponastavi in vse morajo ponoviti. Ta najdena družina, ujeta v časovno zanko, ki jo opazi samo Siffrin, se mora boriti, da bi rešila svet, tako da znova in znova ponavlja ista dva dneva, da popravi svoje pretekle napake…

V tej RPG pustolovščini s časovno zanko izvedite več o svetu in Siffrinovih prijateljih z vsako zanko, izzovite smrtonosne sovražnike na Rock, Paper, Scissors, opremite spomine svojih prijateljev, da izboljšajo vašo ekipo, in molite bogu za srečo v vaših potovanjih.

Igrajte In Stars and Time na PC-ju, Nintendo Switch in PlayStation 4/5, ko bo izšla 20. novembra.

sorodno

najnovejše