1.7 C
Ljubljana

Krščeni v krvi: Razkrito novo igranje za FPS Forgive Me Father 2!

Objavljeno:

Fulqrum Publishing in poljski studio Byte Barrel z navdušenjem delita nov način igranja za prihajajočo horror retro FPS nadaljevanje, Forgive Me Father 2, ki prikazuje še nikoli videno peto stopnjo iz prihajajoče izdaje.

Igra izide v zgodnjem dostopu za osebne računalnike 19. oktobra 2023, zdaj pa je na Steamu na voljo brezplačna predstavitev, ki vključuje prvi dve ravni igre. Neopisljive groze čakajo igralce, ko bodo nadaljevali nezemeljsko potovanje duhovnika v tem drugem delu igre Forgive Me Father, ki gradi na kritično hvaljenem izvirniku iz leta 2022 s temnejšo zgodbo, novimi nezemeljskimi svetlobnimi učinki in izboljšanim streljanjem ter nadaljnjimi izboljšavami igranja.

Od vojnih jarkov in preganjanih vil do oskrunjenih katedral… pripravite se na izgubo zdrave pameti v 10 grozljivih novih ravneh, od katerih vsaka predstavlja novo nočno moro. Te groze popačijo protagonistove spomine in igralca popeljejo v intenziven boj za preživetje, kjer mora raziskati, da bi ugotovil, kje se končajo nočne more in začne resničnost.

Forgive Me Father 2 prihaja v zgodnji dostop 19. oktobra 2023.

Forgive Me Father 2 – predogled igralnosti

sorodno

najnovejše