3.7 C
Ljubljana

Dungeon Golf popestri noč čarovnic s strašno novo posodobitvijo Undead Lair, ki bo izšla 17. oktobra

Objavljeno:

Ant Workshop danes PRESTRAŠENO razkriva brezplačno posodobitev Undead Lair za Dungeon Golf, ki prihaja 17. oktobra.

Po strašljivo dobrem izidu v zgodnjem dostopu v septembru, nora večigralska družabna igra, ki je, no, mini golf v ječi (duh), že kaže nove načine, kako navijati svoje prijatelje – in fant, ali imajo nekaj trikov v rokavu. In priboljškov.

Preizkusite srečo na popolnoma novem igrišču za golf s 6 luknjami; zlovešča, močvirnata nekropola, obrobljena s pošastmi in nagrobniki (seveda). To je popolno igrišče za soočenje z do 3 prijatelji v tej srhljivi sezoni, bodisi da se borite prek spletne igre za več igralcev ali pa lokalno. Uporabite številne nevarnosti in ovire igrišča v svojo korist in si zagotovite grozljivo zmago z obvladovanjem 8 eklektičnih likov Dungeon Golf, od katerih ima vsak svoje edinstvene sposobnosti.

Se vas prijatelji ogibajo? Ni pomembno! Posodobitev Undead Lair prinaša tudi na novo nadgrajene nasprotnike CPE, da preizkusite svojo moč, kot tudi povsem novo Creepy Classic Golf Quest, ki vključuje 9 peklenskih krogov izzivov, ki jih morate opraviti. In če ste slučajno tudi sami preveč zaposleni to noč čarovnic (šibanje za jabolka, metanje toaletnega papirja v sosede), lahko počivate v miru… Mislim, enostavno: vsa ta nova brezplačna vsebina ostane za vedno.

Posodobitev Undead Lair za Dungeon Golf bo na voljo za brezplačen prenos, zato si jo privoščite (ali pretentajte) od 17. oktobra! Dungeon Golf je zdaj na voljo na Steamu za £14,99/$16,99/€16,99.

Dungeon Golf – napovednik posodobitve Undead Lair

sorodno

najnovejše