3.7 C
Ljubljana

BlazBlue Entropy Effect [Early Access v1.0.0.61957.0] (PC)

Objavljeno:

BlazBlue Entropy Effect je akcijska pustolovščina razvijalcev 91Act, katera je bila izdana v zgodnjem dostopu na računalniški platformi Steam 16. avgusta letos. Razvijalci so se za zgodnji dostop odločili, ker želijo igro do njenega celotnega izida še nenehno izboljševati s pomočjo povratnih informacij njenih igralcev. S tem želijo zagotoviti kvaliteto igre ob polni različici, izid katere lahko pričakujemo v prvem četrtletju prihodnjega leta. Do takrat 91Act planirajo izdajati redne posodobitve in izboljšave na podlagi feedbacka igralcev.

Zaenkrat so oblikovali mehaniko igralnosti in okvirno zastavili celotno strukturo igre same, kompletna različica pa bo vsebovala še več vsebine. Trenutno delajo na več različnih zaključkih zgodbe, razširjeni zasedbi igralnih likov in novih načinih igranja. Poskrbeli bodo tudi za to, da bo igra imela veliko vrednost za ponovno igranje, ko jo boste enkrat končali. Ocenjujejo, da so trenutno končali s šestdesetimi do sedemdesetimi odstotki dela na BlazBlue Entropy Effect.

Igra že vsebuje štiri velike stopnje ter eno proceduralno ustvarjeno metroidvania igralno mapo. Na voljo je izbira med sedmimi liki in osem elementarnih sistemov z več kot dvestotimi taktikami za kustomizacijo izkušnje. Kar se tiče nasprotnikov, jih je trenutno že več kot petdeset, prav tako pa igra vsebuje tudi deset šefov z neodvisnimi mehanikami. Ko sem že pri šefih, je na voljo tudi napredni način igranja, kjer so le-ti močnejši in napadajo preko drugih mehanik. Tudi sama zgodba je na dobri poti in je predstavljena na edinstven način.

BlazBlue Entropy Effect

Kaj naj porečem kot to, da sem z videnim izjemno zadovoljen. BlazBlue Entropy Effect je popolnoma nova akcijska roguelite izkušnja, ki jo razvija ekipa z leti izkušenj z akcijskimi igrami. Igrino 2D akcijsko bojevanje je tekoče, najboljše pa ga opiše beseda “presunljivo”. Vsak izmed likov, kateri so trenutno na voljo, ima svoje lastnosti in na voljo “nešteto” potez, s katerimi lahko ustvarite številne različne kombinacije. Svojo taktiko lahko načrtujete z izbiro osmih različnih elementov in več kot dvestotimi nadgradnjami, ki omogočajo, da ustvarite svoj lasten način bojevanja. Igralnost je kombinirana iz dveh klasičnih stilov, spopadali pa se boste z raznolikimi nasprotniki in šefi v vsaki stopnji igre. Zgodba je nelinearna in je popolnoma nova ter se ne nanaša na zgodbo serije iger BlazBlue, tako da je ni potrebno poznati, da bi razumeli, kaj se dogaja v BlazBlue Entropy Effect.

Trenutna cena igre znaša 19,50€ in ne bo zvišana v obdobju zgodnjega dostopa. Ko bo pa na voljo celotna verzija BlazBlue Entropy Effect, pa lahko pričakujemo prilagoditev cene, in sicer glede na to, koliko vsebine bo vključevala. Zato ne odlašajte, saj je igra odlična že sedaj, tako da se le odpravite na Steam ter jo nabavite. Ne bo vam žal.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili 91Act.

BlazBlue Entropy Effect

sorodno

najnovejše

BlazBlue Entropy Effect je akcijska pustolovščina razvijalcev 91Act, katera je bila izdana v zgodnjem dostopu na računalniški platformi Steam 16. avgusta letos. Razvijalci so se za zgodnji dostop odločili, ker želijo igro do njenega celotnega izida še nenehno izboljševati s pomočjo povratnih informacij njenih...BlazBlue Entropy Effect [Early Access v1.0.0.61957.0] (PC)