1.7 C
Ljubljana

‘The Puppeteer’, ki prihaja na osebne računalnike prek Steam, ponuja zabavno in zahtevno akcijsko pustolovščino z elementi RPG

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec iger Danny Martin s sedežem v Londonu s ponosom oznanja 18. oktober 2023 kot uradni svetovni datum izdaje svoje prve igre, The Puppeteer, retro-navdihnjene pustolovščine z elementi RPG, ki prihaja na PC prek Steam. The Puppeteer, ki je nastajala dve leti, vas izziva, da prečkate različne dežele in poskušate sestaviti metode in norost zlobnega antagonističnega lutkarja.

The Puppeteer – napovednik

The Puppeteer je zabavna igra z retro navdihom, polna sovražnikov, nepričakovanih presenečenj in številnih skrivnosti, ki jih je treba odkriti. Sovražnikov je veliko in ko napredujete, bolj boste potrebovali pomoč napitkov za preživetje. Z uporabo edinstvenega sistema za pripravo napitkov lahko vse, od zdravljenja do hitrosti in učinka poškodb, izboljšate z zvarki, ki jih obvladate. Imate veliko možnosti, kaj zmešati v vsak napitek, in to lahko uporabite za ustvarjanje lastnih strategij. Vaše raziskovanje bo sčasoma pripeljalo do skritih območij, polnih presenečenj, in med igranjem boste imeli priložnost izvedeti več o likih. Koliko boste raziskali in s kom se srečali, bo neposredno vplivalo na to, kakšen konec boste prejeli, če dokončate igro, saj je na voljo več koncev za odklepanje.

The Puppeteer ima jasno barvito grafiko in intenzivno akcijo v arkadnem slogu. Obvladajte svoje spretnosti izdelovanja napitkov, da boste preživeli in na koncu našli skrivno skrivališče zlobnega lutkarja! Uživajte v petih vedno težjih stopnjah, prepredenih s hordami sovražnikov in hudobnežev, za pravega pustolovca pa je na voljo vrsta zabavnih dosežkov, ki jih lahko odklenete.

KLJUČNE FUNKCIJE

  • Intenzivna akcija v arkadnem slogu.
  • Pixel-art grafika in atmosferična glasba.
  • 5 različnih ravni za raziskovanje.
  • Edinstven sistem za izdelavo napitkov, ki vam bo pomagal pri preživetju.
  • Več koncev za odklepanje.
  • Dosežki za nadomestne zaključke igre.

sorodno

najnovejše