1.9 C
Ljubljana

Psihedelična platformna igra PixelJunk Eden 2 se pridruži Steam Next Fest z ekskluzivno predstavitvijo

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec Q-Games z navdušenjem sporoča, da PixelJunk Eden 2 sodeluje na Steam Next Fest. Edinstveno meditativno platformsko izkušnjo je režiral vizionarski multimedijski umetnik Baiyon in je del nagrajene serije iger PixelJunk, ki je letos praznovala 15 let igranja.

Igralci so vabljeni, da prenesejo brezplačno ekskluzivno predstavitev pred polno izdajo igre pozneje letos, da raziščejo dva edinstvena vrta, medtem ko lovijo izmuzljive Spectre. Ta osupljiva demo izkušnja, ki je prvič na voljo v polni 4K, bo na voljo od 10. oktobra do zaključka Steam Next Festa 16. oktobra.

S popolno lokalno kooperativno podporo PixelJunk Eden 2 vidi do dva igralca, ki se vrtita, skačeta in prevrneta po čudovitih rajskih vrtovih, spremlja pa ju očarljiva zvočna podlaga in psihedelični vizualni elementi. Okolje se spreminja in razvija glede na dejanja igralca in z zbiranjem cvetnega prahu in polnjenjem semen, da vzklijejo nove rastline, bodo igralci odprli nove priložnosti za prečkanje in postopoma obnovili življenje v vrtovih.

Celotna igra bo izšla kasneje letos na Steamu, Epic Games Store in PlayStationu, polna številnih obsežnih in vizualno raznolikih vrtov, več kot 40 Spices, ki spreminjajo igro, ki jih je treba zbirati, in več kot 20 edinstvenih Grimps, ki jih je mogoče igrati z različnimi sposobnostmi, ki jih je treba spoznati, na vsakem potovanju v svet PixelJunk Eden 2 edinstvene, prijetne pustolovščine.

sorodno

najnovejše