1.7 C
Ljubljana

Premagajte jezikovne ovire, sprejemajte odločitve, ki bodo spremenile svet, in končajte nepravično vojno – Long Gone Days je danes na voljo

Objavljeno:

Založnik Serenity Forge in razvijalec This I Dreamed sta danes izdala protivojno RPG Long Gone Days, ki temelji na pripovedi, za osebne računalnike, PlayStation, Xbox in Nintendo Switch za 24,99 USD. Današnje novice je spremljal nov napovednik, ki prikazuje ogromne izzive, ki jih boste morali premagati, če upate, da boste ustavili nepravično vojno, za katero ste trenirali, da je del vašega vsega življenja:

Long Gone Days – napovednik

Rourkovo življenje je bilo vedno vnaprej določeno. Kot otrok The Core je bil že od rojstva izbran za ostrostrelca. Tako je trening za to vlogo postal njegov svet. Toda na svoji prvi misiji ugotovi, da vojna, za katero je treniral vse življenje, ni takšna, kot se zdi, in vse se spremeni. Rourke nikoli ni pričakoval, da ga bodo imenovali dezerter, vendar mora obstajati način, kako ustaviti to vojno in končati prelivanje krvi.

V igri Long Gone Days se podajte na potovanje, kjer se boste spopadali s številnimi zapletenostmi resničnega sveta, vključno z zapleteno mrežo jezikovnih ovir, in spletli vezi s pisano zasedbo potencialnih tovarišev. Vsako srečanje postane prelomni trenutek, saj valovi vaših odločitev krojijo usode tistih okoli vas. Ali se lahko povzpnete nad te mogočne ovire in ustvarite povezave, ki presegajo jezikovne omejitve, ali pa bo neprizanesljivi prijem vojskovanja razbil krhke vezi, ki si jih prizadevate zgraditi? Odgovori so v vaših rokah, ko krmarite po pripovedi, ki se poglobi v bistvo skupnega človeštva.

Na žalost je mir v Long Gone Days nedosegljiv in Rourkovo strokovno znanje ostrostrelca pogosto pride v poštev. Odkrijte in uničite tarče od daleč ali se od blizu vključite v strateški, potezni boj, kjer lahko ciljate na določene dele sovražnikovega telesa, da se morda konča manj nasilno. Skozi vas bodo Rourkovi streli spremenili svet in zaplet Long Gone Days.

sorodno

najnovejše