1.9 C
Ljubljana

Postapokaliptično letalstvo se bo borilo nad pustinjami Crossout

Objavljeno:

Gaijin Entertainment z veseljem sporoča, da bo oktobra post-apokaliptična spletna akcijska igra Crossout prejela veliko posodobitev “Sky raiders“, posvečeno zračnim vozilom. Znanim oklepnim vozilom se bodo pridružila oklepna letala in na nekaterih zemljevidih se bodo na tleh in na nebu istočasno začele velike kombinirane bitke.

Prvo javno testiranje več sestavljenih letečih vozil je potekalo decembra lani, zdaj pa bodo tovrstni stroji vstopili v igro za stalno. Reže za oklepna letala se bodo pojavile v garažah igralcev, njihova montaža pa bo potekala po istem principu kot konstrukcija oklepnih vozil. To pomeni, da se bo na bojiščih Crossout pojavilo na milijone unikatnih postapokaliptičnih rotorskih plovil najbolj nenavadnih oblik. Glavna stvar je, da ne pozabite namestiti enega od razpoložljivih modelov rotorja, sicer nihče ne bo letel nikamor.

Seveda bo Crossout dobila tudi druge dele vozil, ki so nujni v skupnih bojih kopenskih in zračnih vozil: na primer protiletalske topove, izstrelke bomb in rakete.

sorodno

najnovejše