1.7 C
Ljubljana

PARANOID: Nov napovednik nam prinaša datum izida!

Objavljeno:

Protagonist, ki trpi za paranoidno shizofrenijo, bo moral sprejeti težko odločitev – ali ostati doma brez zdravil in razkriti temno skrivnost svojega soseda. Ali pa naj kupi zdravilo in sreča svojo pogrešano sestro, ki je prvič po desetih letih dala znake življenja?

“Paranoid” bo igralcem omogočila, da določijo potek Patrickove zgodbe. Odvisno od izbire se bo igralec ali zaklenil v svoje stanovanje s svojimi demoni ali pa se podal v mesto in odkril drugačen potek dogodkov. Igro je mogoče zaključiti na dva načina, ki prikazujeta, kako preprosta odločitev, da ostaneš ali zapustiš stanovanje, močno vpliva na protagonistovo usodo.

Obe igralni poti sta enako pomembni in vsebinsko bogati.

Še več, z veseljem sporočamo, da bo polna različica igre izšla 15. decembra 2023!

Je vaš soseda… demon?
Med vsemi norimi teorijami, s katerimi živi glavni junak, se zdi ta najbolj resnična. Ali morda soseda, ki straši v Patrickovih sanjah, skriva temno skrivnost? Kdo je ona in zakaj mu je ne more izbiti iz glave? Ali obstaja in ali želimo izvedeti odgovor?

O Paranoid

Igra pripoveduje zgodbo o Patricku Calmanu, 31-letniku, ki je v skrivnostnih okoliščinah izgubil celotno družino – njegovi starši so brutalno umrli, njegova sestra pa je nenadoma izginila iz neznanih razlogov. Travma izgube ljubljenih je zlomila Patrickovo psiho in njegovo stanovanje spremenila v zapor.

Edini član Patrickove družine, ki je ostal živ, je njegova sestra, ki je izginila pred več kot 10 leti. Nekega dne prejme telefonski klic in zdi se, da glas v slušalki pripada njegovi izgubljeni sestri. Napove svoj prihod – nekaj let po izginotju. Celoten dogodek prisili Patricka, da prekine prejšnje življenje v izolaciji in se izpostavi grozljivim izkušnjam, ki mejijo na norost.

PARANOID – napovednik

sorodno

najnovejše