1.9 C
Ljubljana

Obvladajte napako v taktični FPS Histera med Steam Next Fest!

Objavljeno:

Čas je, da se soočite z napako! Med festivalom Steam Next Fest se lahko prvič srečate z Glitchom v igri StickyLock za več igralcev v areni Histera — čas za pridružitev boju imate do 16.! V tem brezplačnem FPS se morajo igralci prilagoditi Glitchu, ko spreminja dele zemljevida v realnem času in ustvarja nenehno spreminjajoče se bojišče. Kje boste, ko se začne Glitch?

Histera – napovednik

Predstavitev igre Histera je zdaj na voljo za igranje do 16. oktobra med Steam Next Fest! V tekmah do 16 igralcev se boste borili za preživetje. Uporabili boste lahko različna orožja iz različnih obdobij – od prazgodovinskih lokov do naprednih ostrostrelskih pušk. Demo Steam Next Fest bo vseboval Glitche do futurističnih in prazgodovinskih časov. V izdaji igre za zgodnji dostop se bodo območja premikala med več različnimi obdobji!

Tisti, ki bodo igrali Histera med festivalom Steam Next Fest, bodo prejeli brezplačno preobleko za pištolo, ki jo bodo lahko uporabili, ko bo igra objavljena v zgodnjem dostopu, zato preizkusite demo, preden bo prepozno. StickyLock bo prav tako uporabil predstavitev za zbiranje povratnih informacij igralcev v pripravah na pričakovano izdajo igre leta 2024.

Prejšnji teden je StickyLock napovedal igro Histera, hitro spletno streljanje, v katerem bo sposobnost sprotnega prilagajanja strategije ključ do zmage, saj se lahko Glitch zgodi kjerkoli in kadarkoli. Kjer bi lahko začeli bitko sredi futuristične metropole, se lahko nebotičniki v nekaj trenutkih umaknejo visokim, starodavnim drevesom iz prazgodovine, zato bodite pripravljeni na vse!

Steam Next Fest bo trajal do 16. oktobra, zato pred tem obvezno igrajte demo Histera!

sorodno

najnovejše