1.7 C
Ljubljana

Nova prilagoditev obljublja, da bo navdušila oboževalce in nove igralce, saj bo oživela svet železniške ekspanzije!

Objavljeno:

Marmalade Game Studio z veseljem napoveduje novo izkušnjo družabne igre Ticket to Ride, ki bo kmalu na voljo na Steamu. Njihova inovativna vrhunska prilagoditev bo prinesla poglobljeno dostopno igranje širokemu krogu igralcev. Osupljivi vizualni elementi se bodo soočili s strateškim izzivom rasti železniškega imperija od obale do obale po vsej Severni Ameriki, kar bo zagotovilo ure zabave za oboževalce in nove igralce po vsem svetu.

Marmalade Game Studio ima uveljavljen sloves pri ustvarjanju visokokakovostnih video družabnih iger v mobilnih napravah, osebnih računalnikih in konzolah. Ticket to Ride se bo pridružil naboru priljubljenih klasik, vključno z: Monopoly, The Game of Life 2, The New Clue(do) in Mouse Trap. Vsaka je ljubeče izdelana, kar najbolje izkorišča digitalno obliko z uvajanjem inovativnih funkcij, kjer koli je to mogoče. Vse pri tem pa ostaja zvest izvirni družabni igri.

Nova video igra Ticket to Ride obljublja visoko kakovost s 3D animacijami, ki bodo namizno igro oživele. S popolnoma novim sistemom umetne inteligence bodo igre za enega igralca izkušenim igralcem ponudile bolj realističen izziv in se dinamično prilagajale njihovim potezam, ko igra napreduje.

Ticket to Ride bo uravnotežil svež vmesnik z animiranimi podrobnostmi, kar bo omogočilo resnično potopitev brez kompromisov glede jasnosti. Skrbna zasnova igre je strnila klasiko v izkušnjo, v kateri lahko uživate v krajših sejah igranja za več igralcev v realnem času, vendar se lahko igralci odločijo, da se prepustijo celodnevnim asinhronim igram, ki se izmenjujejo, kot in kadar koli lahko. To pomeni, da bo novi Ticket to Ride poskrbel za široko paleto igralcev, ne glede na njihove igralne potrebe. Ticket to Ride bo k igri povabil pet igralcev v različnih načinih za več igralcev, vključno s spletom z oboževalci po vsem svetu in spletom s prijatelji.

Igra bo na Steamu izšla novembra 2023.

sorodno

najnovejše