1.9 C
Ljubljana

Nemrtvi postajajo nemirni, saj The Unliving 26. oktobra izide iz zgodnjega dostopa

Objavljeno:

RocketBrush Studio in Team17 Digital sta danes objavila, da bo akcijski RPG The Unliving 26. oktobra izšel iz zgodnjega dostopa Steam. The Unliving združuje rogue-lite in strateško igranje v realnem času s temačnim domišljijskim okoljem, ki spremlja maščevalnega nekromanta, ki neusmiljeno gladi po deželi, uničuje svoje sovražnike in oživlja padle sovražnike v iskanju protistrupa, s katerim bi obnovil svojo zlomljeno dušo.

Od izdaje v zgodnji dostop Steam novembra lani je The Unliving prejel vrsto posodobitev, vključno z novim načinom igre, zahtevanimi funkcijami kakovosti življenja, ki poenostavijo igranje, in optimizacijo mehanike Horde.

The Unliving – napovednik

Ključne značilnosti The Unliving:

  • Spremenite sovražnike v edinstvene nemrtve sluge: Vsak padli sovražnik ima nemrtvega nasprotnika, ki ga lahko Nekromant prikliče v svojo vojsko nemrtvih.
  • Žrtvujte nemrtve: Nekromant lahko žrtvuje člane svojih legij nemrtvih, da sprosti močne uroke, ki lahko spremenijo potek bitke.
  • Uživajte v ročno narisanih nivojih: Svet The Unliving je proceduralno ustvarjen iz izbora natančno izdelanih in zelo podrobnih kosov slikovnih pikslov.
  • Smrt je le začetek: Skozi vsako permadeath bodo igralci obujeni in obdržali svoje napredovanje. Zbrane nekromantske vire je mogoče uporabiti za obnovitev sveta središča citadele in okrepitev Nekromanta.
  • Premagajte blagoslovljene šefe: Močna bitja so zadnje upanje za preživetje, da uničite Nekromanta, vsako se ponaša s svojim stilom bojevanja in sposobnostmi.
  • Odkrijte skrivnosti nekromantije: Spoznajte člane svojega lastnega nekromantičnega kulta in zaslišujte sovražnike, da skupaj ugotovite resnico o nesmrtnosti nekromanta in nenaravnih sposobnostih, ki jih ima.

sorodno

najnovejše