1.7 C
Ljubljana

Tribe: Primitive Builder prihaja na PC. Gre za mešanico žanrov, ki se dogaja na rajskem otoku

Objavljeno:

12. oktobra 2023 bomo videli izdajo igre Tribe: Primitive Builder za PC. Ta igra odprtega sveta Unreal Engine 5.1 združuje elemente gradbenikov, upravljanja mesta, raziskovanja in preživetja. V svetu prvobitnega misticizma Tribe: Primitive Builder čaka veliko izzivov. Razvijalci načrtujejo, da bodo igro v bližnji prihodnosti izdali tudi na platformah PlayStation 5 in Xbox Series X|S.

Tribe: Primitive Builder je nastala s timskim delom treh poljskih razvijalcev: Space Boat Studios, Polyslash S.A. in Baked Games S.A. Različico za osebni računalnik izdaja PlayWay S.A.

Tribe: Primitive Builder je naslov odprtega sveta, ki se osredotoča na izkušnjo enega igralca, saj je igra mešanica več žanrov – medtem ko je v glavnem prvoosebni graditelj, se igra osredotoča na upravljanje in širitev vasi. Ugotovili boste tudi, da obstaja veliko mehanik okoli raziskovanja, preživetja, lova in obrti.

Igralci se bodo lahko igrali kot titularni graditelj, ki je bil obsojen na Otok pregnanih, kraj, kjer živijo različna plemena v senci vedno gorečega vulkana. Kot predlagajo razvijalci, bo način zgodbe temeljil na zanimivih vizijah, ki poudarjajo svet prvobitnega misticizma.

Otok pregnanih ima 4 različne biome. Vsaka od teh regij je dom drugega plemena. Igralec bo dobil arzenal orodij za igranje (nož, sekira, sulica in kramp, če jih naštejemo le nekatere). Med širjenjem vasi je v glavnih misijah zgodbe na voljo 17 različnih vrst stavb in 8 edinstvenih struktur. Napredovanje temelji na izvajanju posebnih obredov, ki jih je skupaj 28.

Razvijalci ocenjujejo, da bo glavna zgodba v povprečju trajala vsaj 30-35 ur. Čeprav bo raziskovanje vseh skrivnosti otoka in popoln razvoj vsakega plemena najverjetneje trajalo več kot 100 ur.

Datum izdaje za osebne računalnike (Steam) je predviden za 12. oktober 2023. Obstajajo načrti za prenos igre na konzole PlayStation 5 in Xbox Series X|S, čeprav točni datumi izdaje zanje še niso objavljeni.

Tribe: Primitive Builder – napovednik

sorodno

najnovejše