1.7 C
Ljubljana

Silent Hope zdaj na Nintendo Switch in PC

Objavljeno:

Marvelous Europe je izdal svojo zanimivo novo akcijsko RPG, Silent Hope, na sistemu Nintendo Switch v Evropi in Avstraliji ter Windows PC prek Steama po vsem svetu prek XSEED Games.

Ob izidu igre je bil ‘Uradni svetovni vodnik’ za Silent Hope deležen končne posodobitve, ki razširja bogastvo informacij o igri in izročilu, ki so na voljo z novimi strateškimi nasveti za pripravo igralcev pred njihovimi prvimi dogodivščinami v The Abyss.

Poleg tega je bila za Steam razkrita izdaja Digital Deluxe, ki ponuja umetniško knjigo z več kot 100 stranmi in originalno zvočno podlago s 33 skladbami, prvi teden po predstavitvi pa lahko igralci Steam izkoristijo tudi 10-odstotni popust ob začetku tedna na standardno in digitalno Deluxe izdajo.

Silent Hope se vrača v dneve slave izometričnih lovcev na ječe, vendar s sodobnim pridihom. Igralci bodo prevzeli vlogo sedmih malo verjetnih junakov, vsak s svojim unikatnim orožjem, ločenim stilom bojevanja in neborbenim delom. Svoje dneve preživljajo v boju s sovražniki in zbiranju materialov v The Abyss, preden se vrnejo v bazni tabor, da izdelujejo in počivajo za njihove naslednje avanture. Vsako potovanje v The Abyss bo sveža izkušnja, s proceduralno ustvarjenimi postavitvami, ki zagotavljajo, da nobena odprava v skrivnostne kaverne spodaj ne bo enaka. Bolj ko se bodo junaki poglabljali, več o svetu, ki je nekoč bil, bodo odkrili in večje nagrade – in izzive – bodo našli.

Kakšno upanje je za človeštvo v svetu brez besed? Silent Hope se dogaja v nekoč mirni deželi, ki jo je utišal nekdanji kralj, ki je ljudem ukradel govor, preden je pobegnil v neskončno brezno, znano kot The Abyss. Po teh dogodkih je princesa, ki je objokovala očetova dejanja, jokala, dokler ni bila pokopana v čarobno solzo. Zdaj, leta po tem, ko so ti dogodki zbledeli iz spomina, se je sedem junakov znašlo prežetih z novimi močmi in jih je pritegnila princesa; in da bi jo osvobodili, se morajo pogumno podati v globine brezna, da bi našli dolgo izgubljenega kralja in osvobodili princeso iz njenega kristalnega zapora. Se lahko teh sedem malo verjetnih tujcev združi v enotnost brez besed, da bi rešili princeso in pri tem svetu znova vrnili besede?

Silent Hope je za Nintendo Switch v Evropi in Avstraliji izdal Marvelous Europe 3. oktobra 2023. XSEED Games je objavil različico Nintendo Switch v Severni Ameriki in PC prek različice Steam po vsem svetu.

Silent Hope – napovednik

sorodno

najnovejše