1.7 C
Ljubljana

Predstavitev Make Way je prišla na Steam Next Fest

Objavljeno:

Kaotični večigralski “DIY dirkač” Make Way, neodvisnega razvijalca Ice Beam Games in založnika Secret Mode, se danes turbo polni na Steam Next Fest. Predstavitev Make Way, ki podpira 1-4 igralce, omogoča igralcem zgodnji vpogled v nebrzdani kaos, ki se pričakuje v polni, večplatformski igri za PC, Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox Series X|S in Xbox One pozneje letos.

Predstavitev bo omogočila do štirim igralcem, da se borijo skupaj na spletu ali lokalno v načinu Race, kjer se igralci osredotočijo na gradnjo svojih stez in dirkanje do cilja, ali v klasičnem načinu, kjer so orožje in ovire vrženi v mešanico za pravi kaos. Vzorec kosov steze, ovir in vozil bo na voljo za uporabo, več pa jih boste lahko odklenili z igranjem predstavitve, še več pa jih bo na voljo v končni polni izdaji.

O Make Way

Make Way je klasično, od zgoraj navzdol, večigralsko dirkanje v več prestavah.

Zgrabite dele prog iz menija pick ‘n’ mix in jih sestavite skupaj, da sestavite svojo progo. Izogibajte se nevarnostim, sprostite orožje in se izogibajte padcu z roba v kaotičnem hitenju do ciljne črte, nato pa privijte nove dele proge za naslednji krog.

Tekmujte po vedno večjih progah z vse bolj nevarnimi funkcijami, dokler ne dobite zmagovalca – nato pa vse ponovite na popolnoma novi progi.

Make Way bo izšla na PC-jih, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S in Nintendo Switch pozneje v tem letu. Demo je zdaj na voljo na Steamu.

sorodno

najnovejše