3.7 C
Ljubljana

Posodobitev Cepheus Protocol 1.3.1.7

Objavljeno:

Ta popravek prinaša ogromno izboljšav kakovosti življenja, medtem ko še naprej aktivno razvijajo igro v programu zgodnjega dostopa Steam & Epic Store Early Access.

Nova funkcija igralnosti:

Ki bo narisala nov merilnik “napredka” za vizualizacijo vidne črte natančneje kot kdaj koli prej. Ta sistem je bil razširjen tudi na vozila, kar vam omogoča, da zdaj razumete, zakaj nekatera vozila ne morejo streljati z različnim orožjem zaradi svoje lokacije.

Nova enota: srednji stražarski stolp

Igra je dobila tudi novo enoto v obliki srednjega stražarskega stolpa (trenutno se testira v eksperimentalni veji). Ta enota ima prilagodljivo posadko, ki upravlja stražarski stolp, pritrjen na telo Atlasa. Ta enota se odlikuje po tem, da vam omogoča, da se hitro uveljavite, ko obrambne ekipe čakate na izgradnjo obrambnih struktur, kot so zidovi. Je popolno orodje za zamašitev lukenj v vaši obrambi ali le za prinašanje malo več mobilne ognjene moči kot napredek vaše glavne ekipe.

Nova enota: stacionarna kupola Avenger

Igra je dobila tudi novo enoto v obliki stacionarne kupole Avenger (trenutno se preizkuša v eksperimentalni veji). Ta enota je kot nalašč za zaklepanje zračnega prostora okoli vaših baz ali ključnih območij.

Nove izboljšave uporabniškega vmesnika:

Dodani so novi načini določanja prevladujoče strani stene na podlagi povratnih informacij skupnosti.

Predstavili so popolnoma nov sistem Minimap, ki vam omogoča filtriranje in povečavo.

Vsak element uporabniškega vmesnika je bil prebarvan s svežo barvo, da bi posodobili uporabniški vmesnik na splošno in pomagali pri potiskanju do izdaje 1.0 leta 2024. Del tega prizadevanja za kakovost je bilo dodajanje preklopnika zmožnosti v spodnji desni ukazni vrstici, izbira kategorije zgradbe/skok na orodje.

Uporabniški vmesnik so prenovili in predelali, tako da je postal bolj poenostavljen. Reorganizacija elementov za čiščenje prostora, tako da se lahko bolj osredotočite na dogajanje v svojih igrah. Glavni meni je prav tako dobil prenovo, ki se osredotoča na novo “oznako vira novic” in sistem zemljevidov, ki prikazuje napredek pri coop.

O Cepheus Protocol

Cepheus Protocol je strateška igra, osredotočena na zombije, postavljena v peskovnik odprtega sveta. Kot Center za raziskave in nadzor epidemije (CERC) ste napoteni v San Francisco kot odgovor na izbruh smrtonosnega tujega virusa. Izpostavljenost temu virusu prizadete spremeni v zombije in za zajezitev širjenja je odgovoren CERC. Če poveljujete elitni delovni skupini, gradite baze, varujete mesto in preiskujete virus, morate premagati Patient Zero, preden se lahko virus razširi po vsem svetu.

Cepheus Protocol je trenutno na voljo v zgodnjem dostopu na Steamu.

sorodno

najnovejše