1.9 C
Ljubljana

Odkrijte svet Wéko The Mask Gatherer v ekskluzivni predstavitvi Steam Next Fest, ki bo na voljo danes

Objavljeno:

Razvijalec SIRO Games z navdušenjem napoveduje začetek prve uradne predstavitve Wéko The Mask Gatherer med Steam Next Fest. Nova predstavitev, ki bo na voljo od 9. oktobra, je zaključek dela ekipe za vključitev povratnih informacij oboževalcev po Gamescomu prejšnji mesec in bo igralce seznanila s čudovitim svetom Wéko in vsemi maskami, pošastmi in skrivnostmi, ki jih prinaša.

Wéko The Mask Gatherer, ki bo izšla prihodnje leto, je akcijska pustolovščina, postavljena v barviti 3D svet, ki sledi potovanju Wéka, nenavadnega zelenega gekona. Wéko bo raziskoval temne ječe, se boril z grozečimi pošastmi in zbiral mogočne maske, ki krepijo njegove moči. Z obsežnim odprtim svetom, ki ga lahko odkrijete, bodo igralci nemoteno preklapljali med raziskovanjem, bojevanjem in reševanjem ugank, ko se bodo poglabljali vse globlje v skrivnosti, ki jih ponuja.

Igralci lahko zdaj raziskujejo demo Wéko, ki vključuje eno od prejšnjih področij v igri. Igralci bodo imeli priložnost reševati uganke, se spopasti z bojem in odkriti nekaj Wékovih ključnih mask, ki ga bodo podpirale pri njegovem boju proti temi. Ta zgodnji okus igre je bil zgrajen na podlagi povratnih informacij igralcev iz prejšnjega predogleda, ki je potekal na Gamescomu.

O Wéko The Mask Gatherer

Wéko the Mask Gatherer je očarljiva akcijsko-pustolovska igra, v kateri stopite v kožo Wéka, skrivnostnega gekona, ki išče močne maske v očarljivem svetu, polnem temnih in zagonetnih skrivnosti.

Odkrijte ogromen svet skrivnosti, poln strašnih sovražnikov, izjemnih zgodb in nepozabne pokrajine. Poiščite in zberite močne maske, ki bodo pomagale neobičajnemu junaku ubraniti temo.

Wéko The Mask Gatherer – napovednik

sorodno

najnovejše