1.9 C
Ljubljana

Land of the Vikings prinaša vznemirljivo novo vsebino z izdajo 1.0, ki je zdaj na voljo

Objavljeno:

Razvijalec Laps Games in založnik Iceberg Interactive sta danes objavila, da je simulacija norveške kolonije preživetja Land of the Vikings danes predstavila svojo različico 1.0 na Steamu. V čast izdaje se je Iceberg Interactive odločil ohraniti ceno nespremenjeno pri 19,99 USD še dodaten teden po datumu izdaje, skupaj s podaljšanjem 25-odstotnega popusta v tem časovnem okviru. Po tem časovno omejenem oknu popustov bo cena zvišana na 24,99 USD.

Land of the Vikings – napovednik

Land of the Vikings je bila v razvoju že nekaj let in je imela koristi od povratnih informacij skupnosti med zgodnjim dostopom, ki se je začel 8. novembra 2022. V tem obdobju so najnovejše posodobitve igre prinesle vrsto izboljšav, namenjenih izboljšanju uporabniške izkušnje, mehanike igranja in razpoložljivost vsebine. Od obrambe in avtomatizacije do pripovednih in okoljskih elementov je igra zdaj bolj dinamična in celovita kot kdaj koli prej.

Današnja različica uvaja povsem nov poglobljeni način, ki bo igralce vodil skozi pripoved na temo Vikingov, s 25+ ekskluzivnimi cilji. Razvijalci prinašajo tudi več kot 20 novih dogodkov, nov zemljevid vulkana in novo katastrofo, da zaščitite svoje vaščane v tej različici 1.0, ki je odlična.

Toda v severni deželi vedno prihaja zima… Laps Games je prav tako napovedal, da namerava v bližnji prihodnosti izdati več vsebine z dodatnim zemljevidom, sistemom sužnjev in splošnimi izboljšavami uporabniškega vmesnika.

Land of the Vikings je zdaj na voljo za osebne računalnike na Steamu. Pripravite se, da se popolnoma vključite v bogato divjino vikinškega kraljestva, kjer se bo vaše vodstvo kot Jarl soočilo z največjim izzivom.

sorodno

najnovejše