1.7 C
Ljubljana

Death Noodle Delivery danes izdaja predstavitev na Steamu!

Objavljeno:

Razvijalca iz Milana Stupidi Pixel in Tiny Pixel skupaj z založniki Troglobytes Games prav zdaj s ponosom lansirata popolnoma nov demo za Death Noodle Delivery na Steamu za osebne računalnike, celotna igra pa bo na voljo na računalnikih in konzolah leta 2024.

Death Noodle Delivery je akcijska igra z dostavo hrane in pripovedjo, postavljena v temačen futuristični svet, kjer vijolične stroboskopske luči, velikanske luknje in neusmiljeno nesramni šefi naredijo delo dostavljalca vse prej kot prijetno.

Igrajte kot Jimmy, otrok s prilagodljivo lebdečo desko, in se pripravite, da se boste sklonili pred močnim orožjem, se izognili prihajajočemu prometu, se izognili kemikalijam in dostavili svojo hrano strankam, ne da bi razjezili svojega šefa ali bi vas pri tem ubili. Vaše preživetje in vaša služba sta odvisna od vaše sposobnosti hitre navigacije po nevarnih ulicah, nadgradnje vaše lebdeče deske s hekanjem do novih sposobnosti in izdelave eksplozivnih “mačjih bomb!”

Demo za Death Noodle Delivery je trenutno mogoče igrati na Steamu za PC in bo predstavljen kot del Steam Next Fest! Celotna igra bo izšla za PC, Xbox, Nintendo Switch in PlayStation leta 2024.

sorodno

najnovejše