1.9 C
Ljubljana

Crime Scene Cleaner je objavil DEMO!

Objavljeno:

V osrčju hudega nemira kriminalcem redko pride na misel sočutje. Posledice so zmešnjava prelite krvi in prizor popolnega kaosa. Vendar se zdi, da mafijo redkokdaj skrbijo posledice, saj potrebujejo le en klic. Imajo človeka, ki počisti vse njihove nerede. No, ta tip ste vi. Stopite v svet, kjer je natančno čiščenje vaša vstopnica do uspeha – cilj je izbrisati vse znake krvavih umorov. Ste ultimativni profesionalec in trenutno se o vaših veščinah ni mogoče pogajati. Ker se ponudniki zdravstvenega zavarovanja izogibajo odgovornosti, je rešilna bilka vaše hčerke popolnoma na vaših ramenih. Ne le, da vam zmanjkuje denarja, ampak tudi časa…

Crime Scene Cleaner – napovednik

Pripravite se na zadnji preizkus. Odkrijte zgodbe, ki se skrivajo za vsakim grozljivim umorom, medtem ko si prizadevate, da bi se vse zdelo… normalno. Pospravite trupla, dokaze in reorganizirajte kraj zločina. Zaslužite z žrtvinimi stvarmi, vendar pazite, da vas ne ujamejo. Biti morate korak pred policijo. Raje obdržite te dvome in se odpravite, preden vas kdo ujame.

O predstavitvi

Predstavitev Crime Scene Cleaner nudi prvi vpogled v igro in omogoča igralcem, da na hitro pokukajo v celotno izkušnjo pred njenim uradnim izidom – brezplačno. Demo služi kot uvod in prikazuje svet protagonistovih težav pri čiščenju kraja zločina. Do nje lahko dostopate neposredno z glavne strani Steam igre Crime Scene Cleaner. Z navdušenjem sporočamo, da bo predstavitev predstavljena tudi kot del STEAM NEXT FEST-a. Ne zamudite priložnosti, da se potopite in raziščete, kaj ponuja igra!

P.S. Demo različica ne vsebuje vseh funkcij, ki bodo na voljo v polni izdaji igre.

sorodno

najnovejše