1.7 C
Ljubljana

Mercenaries of the Kingdom: First Blood na voljo v zgodnjem dostopu Steam

Objavljeno:

Neodvisni razvojni studio Insane Dreamers oznanja, da je Mercenaries of the Kingdom: First Blood, rogue-lite RPG, izdana v zgodnjem dostopu na Steamu.

V Mercenaries of the Kingdom: First Blood prevzamete vlogo plačanca, ki se sooča z mogočno, neznano sovražno silo. Če želite preživeti, morate zaposliti, nahraniti, opremiti in usposobiti plačance z uporabo kovancev in plena sovražnikov.

Igra ponuja dva načina igranja, Quick Run za enostavnejšo izkušnjo in način Story z večjo kompleksnostjo, vključno z upravljanjem baze in ustvarjanjem. Obstaja šest ras, 12 vrst čarobnega znanja, več kot 210 orožij, 650 komponent oklepov in različni čarobni predmeti.

V načinu Story lahko prilagodite svojo skupino plačancev, oblikujete bojne strategije, se soočite z raznoliko paleto več kot 140 sovražnikov in sodelujete pri gradnji baze, rokodelstvu in poučevanju vojakov, medtem ko se spopadate z možnostjo trajne izgube značaja.

Razvijalec namerava izboljšati različico zgodnjega dostopa z nadaljnjim razvojem načina zgodbe in izboljšanjem kakovosti načina hitrega izvajanja. Trenutno je v celoti mogoče igrati način Quick Run, ki igralce izziva, da preživijo proti valovom sovražnikov z opremo, pridobljeno s plenom.

Mercenaries of the Kingdom: First Blood – napovednik

sorodno

najnovejše