1.7 C
Ljubljana

Deadly Rain je zdaj na voljo na Steamu

Objavljeno:

FireRing Studio, brazilski neodvisni razvijalec iger, osredotočen na grozljivke preživetja, je izdal svoj prvi naslov, “Deadly Rain”. Ta prvoosebna strelska igra (FPS) je postavljena v postapokaliptično, zapuščeno vas in ponuja mučen boj za preživetje proti vse bolj grozljivim mutantom. Igra je zdaj na voljo na Steamu po ceni 19,99 USD.

Zgodba igre, ki je postavljena v leto 1954, vključuje sovjetski totalitarni režim, ki je sprožil projekt “Fear”, katerega cilj je bil ustvariti orožje, ki je sposobno izkrivljati resničnost in povzročiti široko razširjeno paniko. Leta kasneje so bile zgrajene jedrske elektrarne za razprševanje halucinogenih substanc skozi dež, kar je postavilo teren za igralčev boj za preživetje v svetu nočne more.

Funkcije igralnosti:

  • Boj na podlagi valov: Igralci se bodo soočili z naraščajočimi hordami mutantov, ki postajajo vse močnejši.
  • Upravljanje virov: Preživetje je odvisno od iskanja in učinkovitega upravljanja virov, vključno z zdravstvenimi brizgami in strelivom.
  • Območja, ki jih je mogoče odkleniti: Igralci lahko odklenejo nova območja tako, da poiščejo skrite ključe, raztresene po zemljevidu.
  • Raznolikost orožja: Igra ponuja več kot 13 različnih orožij, vključno z možnostmi za boj od blizu, za boj proti grožnji mutantov.
  • Visoka možnost ponovnega igranja: Igra obljublja, da bo igralce pritegnila toliko časa, kolikor zdrži njihova zdrava pamet.

“Deadly Rain” črpa navdih iz znanih iger, kot so “Left 4 Dead” (L4D), “Call of Duty Zombies” (COD Zombies), “Silent Hill” in “Resident Evil 7” (RE7), s ciljem ponuditi edinstveno mešanico preživetja, FPS in elementov raziskovanja.

Igra je zdaj na voljo na Steamu po ceni 19,99 USD.

sorodno

najnovejše