1.7 C
Ljubljana

Cats on Duty napade Steam Next Fest!

Objavljeno:

Povsod so odlične novice za mačje fanatike, saj ESDigital Games in ekipa Prikol sporočata, da je bil prvi demo igre Cats on Duty izbran za vključitev v Steam Next Fest, ki bo potekal od 9. do 16. oktobra!

Demo edinstvene match-3 igre, ki prikazuje leglo prijateljev, se sreča s strategijo v realnem času in obrambo stolpa ter vsebuje pet misij iz celotne igre.

Cats on Duty vzame najboljše iz vsakega žanra, da očara igralce in ustvari najboljšo možno igralsko izkušnjo: sestavite brutalen arzenal orožja, zbirajte vire z uporabo mehanike match-3 in kupite nadgradljive mačje stolpe.

Cats on Duty – napovednik

Fantastično mačje lastnosti igralnosti:

  • Taktična obramba stolpa: Branite svoje ozemlje z brutalnim arzenalom orožja. Od močnih pušk, ki dosežejo sovražnika na daljavo, do morilcev, ki kljubujejo smrti, z rezili, ostrejšimi od vseh negovalnih škarij, strateško postavite svoje mačje vojake, da zagotovite zmago na bojišču.
  • Sprostite mačji pogled: Pripravite se na epske mačje boje, igrive norčije in čudovito mijavkanje, ko bodo vaši mačji bojevniki pokazali svoje edinstvene osebnosti in sprostili svoje posebne sposobnosti. Pripravite se na mešanico drznosti in strategije, ki vas bo zabavala skozi vse bitke.
  • Match-3 norija: Ne gre samo za obrambo stolpa; to je obramba stolpa s pridihom zasvojljivega igranja match-3! Povežite dragulje na polju virov, da prejmete valuto in kupite mačje stolpe. Zamenjajte in kombinirajte mačke na bojišču, da ustvarite nadgrajene stolpe in sprožite uničujoče napade. Navdihnjena s Plants vs Zombies in Tower Swap, Cats on Duty vzame najboljše iz žanra in ga izboljša z očarljivo mehaniko match-3.
  • Prilagodite in izboljšajte svojo ekipo: Odklenite in zberite različne nenavadne mačje like, od katerih ima vsak svoje prednosti in sposobnosti. Od ostrostrelcev in morilcev do Rambo podobnih mačk s puško in celo bojne različice Obutega mačka, prilagodite svojo ekipo svojemu slogu igre in ustvarite vrhunsko ekipo mačjih junakov. Zberite tri mucke v vrsti in bodite priča rojstvu SUPER BOJNE MAČKE!
  • Epski sovražniki: Soočite se z mogočnimi sovražniki, zaradi katerih se vam bodo treseli brki. Zombiji, okostnjaki, pajki, Baba Yaga in EPSKI šefi čakajo na vaše taktične sposobnosti. Nabrusite kremplje, napolnite puške in jim pokažite, kdo je pravi najboljši maček na bojišču!
  • Edinstvena okolja: Raziščite raznolike in natančno izdelane ravni, od varljivo udobnih predmestnih dvorišč do skrivnostne puščave. Vsako okolje predstavlja edinstvene izzive, ki zahtevajo premeteno strategijo za zmago.
  • Očarljiva pixel-art grafika: Potopite se v živahen in čudaški svet, poln barvitih okolij in čudovitih mačjih animacij. To je vizualna pojedina, ob kateri se boste počutili, kot da ste ravno sredi mačje pustolovščine!

Dodajte jo na seznam želja in igrajte demo Cats on Duty zdaj na Steamu. Celotna igra bo izšla pozneje letos za PC, Xbox, PlayStation in Nintendo Switch.

sorodno

najnovejše