1.7 C
Ljubljana

Unawake prikazuje svoj visceralni prvoosebni boj od blizu v Steam Next Fest demu

Objavljeno:

Po močnem nastopu na Gamescom 2023 je Unawake, prihajajoča prvoosebna akcijska RPG turške neodvisne razvojne ekipe RealityArts Studio in založnika Toplitz Productions pripravljena na Steam Next Fest.

Na voljo od 9. oktobra do 16. oktobra 2023, lahko igralci po vsem svetu dobijo svoj prvi vpogled v intenzivne prvenstvene bitke na blizu z uporabo množice orožij in na desetine posebnih veščin za zdesetkanje različnih sovražnih skupin, ki vas čakajo posebej v predstavitvi zasnovani za Steam Next Fest.

Na podlagi vsebine alpha predstavitve, ki je bila prikazana širši javnosti in medijem na letošnjem Gamescomu, različica za Steam Next Fest ne prikazuje le intenzivnosti brutalnih spopadov, ampak ponuja globlji vpogled v mehaniko, vsebino in izročilo težko pričakovane akcijske igre. Z uporabo močno spremenjenega Unreal Engine 5 Unawake ne premika meja le v smislu igranja, ampak tudi vizualno, tako da večni spopad med silami neba in pekla v polodprtih okoljih oživi v zelo podrobno življenje.

Unawake bo na voljo leta 2024 za osebne računalnike in konzole trenutne generacije. Več informacij o zgodbi in različnih sistemih igranja bo objavljenih v prihodnjih tednih in mesecih.

Unawake – napovednik

sorodno

najnovejše