1.7 C
Ljubljana

Serija Commandos se vrača leta 2024 s Commandos: Origins

Objavljeno:

Založnik Kalypso Media in razvijalec Claymore Game Studios sta objavila, da se bo Commandos, ikonična serija iger s prikrito taktiko v realnem času, leta 2024 zmagoslavno vrnila s “Commandos: Origins“.

Commandos: Origins popelje igralce nazaj v drugo svetovno vojno, kjer se izvirni liki združijo v legendarno četo Commandos. Sodelujte v boju na bližino z Zeleno baretko, Jackom O’Haro, in ko komandosi združijo moči, da bi premagali sovražne vojake s surovo močjo in preračunljivo učinkovitostjo.

Napeta zgodba pripravlja oder za vznemirljivo pustolovščino, polno zahtevnih misij in taktičnega prikritega igranja. Z več kot 10 misijami na pristnih zgodovinskih lokacijah, ki zajemajo ledeno pokrajino Arktike do žgočega peska afriške puščave, se boste znašli pred različnimi scenariji in raznolikimi cilji. Vsaka misija ponuja svežo in privlačno izkušnjo, zaradi katere igralci nestrpno pričakujejo vsak nov izziv.

Igra ponuja razburljivo izkušnjo strateškega igranja v realnem času, ki igralcem omogoča, da izkoristijo edinstvene sposobnosti komandosov, obvladajo umetnost prikrivanja, udarijo iz sence in izginejo v noč, preden se lahko sovražnik odzove. Commandos: Origins se pripravlja na izdajo leta 2024 in bo na voljo prvi dan na Xbox Game Pass za konzole in osebne računalnike ter na Xbox Series X|S, Windows PC in PlayStation 5.

sorodno

najnovejše