1.9 C
Ljubljana

HOOK danes izdaja ARPG The Bloodline v zgodnji dostop Steam

Objavljeno:

Založba za neodvisno založništvo HOOK z navdušenjem oznanja, da je vznemirljiva nova peskovnica ARPG v prosti obliki The Bloodline izšla danes prek zgodnjega dostopa Steam.

The Bloodline, ki jo razvija samostojni razvijalec Miles Whittaker v studiu Shieldbearer Studio, je odprta pustolovska RPG proste oblike, ki vam omogoča, da igrate na svoj način. Obnovite vezi med kraljestvi, raziskujte divjino, izdelujte in načrtujte dogodivščine ter vihtite mogočno orožje ali magijo, ko se pripravljate na to, kar prihaja…

HOOK in Shieldbearer Studio bosta tesno sodelovala pri zagotavljanju razburljive prihodnje vsebine igre in posodobitev na celotni razvojni poti zgodnjega dostopa The Bloodline.

The Bloodline – napovednik

O The Bloodline

The Bloodline je fantazijska akcijska igra vlog odprtega sveta, kjer prevzamete vlogo potomca Harbingerjeve krvne linije – rodu, ki mu je starodavni bog podaril moč predvidevanja, da zaščiti Eudrosa pred Neodpuščenimi. Legenda, za katero se je zdelo, da je sčasoma zbledela… toda vaše vizije prikazujejo Neodpuščeno, ki koraka, Harbingerja poraženega in deželo opustošeno.

The Bloodline, ki jo je izdal HOOK in jo razvija Shieldbearer Studio, je zdaj na voljo prek zgodnjega dostopa Steam po SRP 19,99 € / 19,99 $ / 15,99 £ s časovno omejenim 33-odstotnim popustom ob lansiranju.

sorodno

najnovejše