1.9 C
Ljubljana

Astrosmash prihaja na računalnike in konzole naslednji teden!

Objavljeno:

Ljubitelji streljačin, pripravite se na vesoljski pokol! BBG Entertainment je navdušen, da naznani, da se ASTROSMASH, meteorska uspešnica iz 80-ih, vrača in želi osvojiti vesolje, začenši s Steamom (Windows/Mac), Nintendo Switch, Xbox One/Series X|S, Windows Store in Mac App Store 12. oktobra.

Astrosmash – napovednik

Pripravite se, da sprostite svojega notranjega astronavta, saj ta vesoljska epska igra vabi igralce, da opremijo svoje laserske topove in uničijo medzvezdni napad meteorjev, bomb in drugih nebesnih nasprotnikov. V ASTROSMASH igralci upravljajo z laserskim topom, ki se pomika levo ali desno po kozmični ravnini, cilja niz padajočih nebesnih predmetov od velikih in majhnih meteorjev do vrtečih se bomb in celo občasnih NLP-jev.

Z vsako napredujočo stopnjo se predmeti dvignejo s povečano hitrostjo in ponujajo deset stopenj kozmično zahtevne zabave, vsako spremljajo očarljiva kulisa in harmonična glasba v ozadju, ki je do popolnosti sinhronizirana z igranjem.

ASTROSMASH se je prvič pojavila na sceni leta 1981 in se hitro povzpela v eno najbolj priljubljenih iger svojega časa. Zdaj, več kot 4 desetletja od svoje prvotne izdaje, BBG Entertainment ponuja igralcem nenavadno sodobno preoblikovanje tega legendarnega 16-bitnega naslova, ki označuje tretjo in zadnjo izdajo preoblikovane serije iger BBG.

sorodno

najnovejše