1.7 C
Ljubljana

Upor se začne v Bellwright tega decembra

Objavljeno:

Razvijalci, Donkey Crew v sodelovanju z globalnim neodvisnim razvijalcem in založnikom, Snail, Inc., z navdušenjem najavlja težko pričakovano izdajo Bellwright, drzne preživetvene igre za gradnjo mest, ki prihaja v Steam Early Access decembra letos, s konzolnimi različicami leta 2024.

Bellwright – napovednik

Obtoženi kraljevega umora in obsojeni na usodo, ki je hujša od smrti pod budnim očesom monarhije, ste bili prisiljeni v senco, čakali ste na čas in gradili svoje sile.

Potem, ko ste komaj pobegnili poskusu atentata, boste vodili upor proti zatiralskemu suverenu svoje domovine do zmage in med potjo odkrili resnico o skrivnosti vaše družine. Zvonovi bodo spet zazvonili svobodi!

Ustanovite in razširite lastna naselja, osvobodite deželo in pomagajte njenim vaščanom ter novačite druge za svojo stvar, medtem ko odkrivate več o življenju, ki ste ga morali zapustiti. Poveljujte svojim silam, da se uprejo kroni, dokažite svojo hrabrost z bojem in se utrdite kot junak svojega ljudstva.

Ključne lastnosti Bellwright:

  • Zgradite in razširite – Gradite zgradbe, zbirajte vire in razširite infrastrukturo svojega mesta, da boste lahko sprejeli nove naseljence in njihove potrebe.
  • Preživite in napredujte – Premagajte okoljske izzive, branite se groženj in poskrbite za dobro počutje svojih državljanov v dinamičnem in nenehno spreminjajočem se svetu.
  • Ustvarite zavezništva – Sodelujte z drugimi frakcijami v igri, sklepajte zavezništva in trgujte z viri, da okrepite položaj svojega mesta.
  • Odkrijte skrivnosti – Odkrijte skrite skrivnosti v Bellwrightovem bogatem izročilu in igralcem ponudite priložnost, da odklenejo nove tehnologije in prednosti.

Bellwright naj bi decembra letos debitirala v zgodnjem dostopu Steam, kar bo igralcem omogočilo, da se pridružijo razvojni poti igre pri začetku. Zgodnji dostop bo igralcem Steama ponudil priložnost, da oblikujejo prihodnje posodobitve s svojimi dragocenimi povratnimi informacijami in bodo med prvimi, ki bodo izkusili čarobnost, pogum in veličastnost Bellwright.

sorodno

najnovejše