1.9 C
Ljubljana

Treachery in Beatdown City: Ultra Remix prinaša trojni udarec in je DANES izšel na Switch, Xbox in Steam

Objavljeno:

NuChallenger je danes izdal težko pričakovan dodatek Treachery in Beatdown City: Ultra Remix na konzolah Nintendo Switch, Steam in Xbox.

V akcijski ponovni uvedbi uspešnice iz leta 2020, Treachery in Beatdown City: Ultra Remix, ponuja trojne udarce, s še več NAJHUJŠImi ljudmi za boj, od streh do podzemnih železnic in vsega vmes. Izvedite udarce z vzmeti z rokami in nameščene udarce ob vročem udarnem zvočnem posnetku Inverse Phase ter vsem, zaradi česar je bila izdaja OG uspešna.

Inovativni hibridni sistem za pretepanje v realnem času/potezni prepir je bil močno nadgrajen in popolnoma spremenil potek bojev. Vsi vaši trije edinstveni junaki dobijo nadgradnje; z Lisinim stilom MMA/boksanja, ki je pridobil nekaj novih temeljev, lahko Brad zdaj še hitreje konča dvoboje s piledriverji, lariati in nožnimi ključavnicami, Bruce pa postane še bolj akrobatski, s saltami, skoki, kul AF dragon kickom.

Pripravite se, da boste udarili po svojih sovražnikih in prišli do bistva izdaje v Beatdown City v tem ponovnem zagonu 2.0.

Treachery in Beatdown City: Ultra Remix je zdaj na voljo na konzolah Xbox za 29,99 $/24,99 £/29,99 €. Brezplačna posodobitev je na voljo za obstoječe lastnike na Nintendo Switch & PC ter za 9,99 USD kot posodobitev za nove igralce.

sorodno

najnovejše