1.9 C
Ljubljana

Osvetlite svet v barviti pustolovščini A Tiny Sticker Tale na Switch in PC

Objavljeno:

A Tiny Sticker Tale, prijetna miniaturna pustolovščina, v kateri nalepke rešujejo uganke, ki jo je razvil Ogre Pixel, se danes oklepa Nintendo Switch in Steam (PC, Mac in preverjeno na Steam Deck).

Razvijalec Ogre Pixel vabi vse, da odplujejo na otok Figori v tej čudaški pustolovščini s Flynnom, ljubkim osličkom z zlatim srcem v glavni vlogi. Flynn se odpravi na potovanje, da bi izvedel resnico o tem, kje je njegov oče. Na poti odkrijte skrito magijo in čar, saj Flynn spozna, da ima album z nalepkami, ki so mu ga podelili, moč spremeniti svet!

Flynn raziskuje kraje, vključno s plažami, gozdovi, jamami in močvirji, da reši okoljske uganke in obrne svet na glavo. Povlecite in spustite Flynnovo okolico v album, da jo spremenite v nalepke, nato pa jo strateško postavite, da ustvarite poti, odpravite ovire in pomagate domorodcem otoka Figori ter na poti sklepate prijateljstva.

Vendar na Figoriju ni vse prijazno, saj nagajivi rakun po imenu Rocky vihti svojo čarobno knjigo z nalepkami in ustvarja ovire, ki ovirajo Flynnovo pot. Ostanite korak spredaj in odstranjujte ovire, ki stojijo med Flynnom in njegovim očetom, ko spoznata moč cenjenih spominov in odkrijeta večji namen, poln življenjskih lekcij in poučnih trenutkov.

A Tiny Sticker Tale vzbuja prijetne občutke, medtem ko pripoveduje čustveno zgodbo z življenjskimi lekcijami o veselju, ljubezni, varnosti, samozavesti in vztrajnosti v dve- do štiriurni avanturi.

A Tiny Sticker Tale je zdaj na voljo na Nintendo Switch in Steam (PC, Mac in preverjeno na Steam Deck) za 9,99 USD.

A Tiny Sticker Tale – napovednik

sorodno

najnovejše