1.9 C
Ljubljana

Metroidvania “The Last Faith” bo izšla 15. novembra

Objavljeno:

Založnik Playstack in razvijalec Kumi Souls z navdušenjem napovedujeta težko pričakovano soulslike metroidvania igro: “The Last Faith”, ki bo svoj digitalni prvenec po vsem svetu doživela 15. novembra. Igralci se bodo lahko potopili v strašni svet igre “The Last Faith” na osebnih računalnikih, PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S in Xbox One.

“The Last Faith” si je prislužila mesto ene najbolj priljubljenih iger na svetu. Vizija Kumi Souls o brezhibnem združevanju neusmiljenega boja iger soulslike z očarljivim raziskovanjem tradicionalnih dogodivščin metroidvanije je pripravljena navdušiti ljubitelje obeh žanrov.

The Last Faith – napovednik

O The Last Faith

Pogosto brutalen, a vedno opolnomočen, The Last Faith uspeva v neusmiljenem in natančnem boju z ogromno izbiro usmrtitev po meri. Igralci bodo odkrili ogromno različnih orožij za bližnji boj, skrivnostnih urokov in strelnega orožja dolgega dosega, kar jim bo omogočilo, da si bodo utirali pot v svojem slogu.

Raziščite bogata, gotska okolja, da sestavite razdrobljeno zgodovino Mythringala in preživite intenzivna srečanja z množico krvoločnih sovražnikov, ki se ne bodo ustavili pred ničemer, da bi uničili Eryka. Uporabite svoj obsežen arzenal orožja, da s kirurško natančnostjo spustite svoje sovražnike na kolena, in prikličite skrivnostno moč Nycruxa, da izboljšate svoje lastnosti in ostanete korak spredaj.

Pletejte se med kroglami, strelami in notranjimi organi, medtem ko vodite grozljiv ples z vsemi vrstami brutalnih šefov – intenzivne bitke, ki bodo preizkusile tudi najbolj izkušene soulslike igralce. Pogovarjajte se s skrivnostnimi prebivalci Mythringala in se morda celo spoprijateljite z izgubljenimi dušami, ki vam bodo pomagale na vašem potovanju.

Pojdite čez meje mestnega obzidja in prečkajte množico ročno narisanih lokacij, od temnih, grčastih gozdov do mrzlih gorskih vrhov. Odklenite nove sposobnosti, ki rekontekstualizirajo prej raziskana območja in postopoma razširijo vaše razumevanje sveta prek ogromnega med seboj povezanega zemljevida.

Vi ste Eryk in to je vaša bitka.

The Last Faith bo na voljo digitalno po vsem svetu novembra letos na osebnih računalnikih, Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S in Xbox One.

sorodno

najnovejše